Πέμπτη, 21 Φεβρουαρίου 2013 20:16

Στους ρυθμούς του μεγάλου ντέρμπι!

Του Δημήτρη Ζολώτα

Δύο ημέρες έχουν απομείνει για το πολύ μεγάλο παιχνίδι της 19ης αγωνιστικής της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013, όπου ο Φοίνικας θα υποδεχθεί τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό και όπως είναι λογικό όλοι στην ομάδα κινούνται στους ρυθμούς του ντέρμπι.

Η προετοιμασία της ομάδας έχει μπει στην τελική της ευθεία, με τον Χρήστο Πάτρα να βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες του ετοιμοπόλεμους. Ο Γκαράς έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα στη μέση, ενώ και ο Κοβάσεβιτς ακολουθεί το κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης τις τελευταίες μέρες, δείχνοντας ότι είναι πανέτοιμος για το ντέρμπι με τους ερυθρόλευκους.

Η αναβολή του προγραμματισμένου για χθες αγώνα για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου με την Κηφισιά, μάλλον ωφέλησε την ομάδα μας που είχε μία ολόκληρη εβδομάδα να προετοιμαστεί σωστά και να συγκεντρωθεί στο πολύ κρίσιμο αυτό ματς. Η 19η αγωνιστική θα κρίνει πολλά αναφορικά με την πρώτη τετράδα, καθώς οι ομάδες που διεκδικούν μία θέση σ’ αυτή αγωνίζονται μεταξύ τους. Εκτός του αγώνα Φοίνικας-Ολυμπιακός, την Κυριακή ο 6ος Άρης υποδέχεται τον 2ο Παμβοχαϊκό, ενώ την Δευτέρα ο 4ος Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται τον 5ο ΠΑΟΚ. Ανάλογα με τα αποτελέσματα των τριών αυτών παιχνιδιών θα φανεί αν θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει η κατάσταση ή αν θα γίνει πιο περίπλοκη ενόψει των τελευταίων τριών αγωνιστικών.

Ο Φοίνικας μπορεί να βρεθεί ακόμα και μόνος 2ος στη βαθμολογία, αν επικρατήσει καθαρά του Ολυμπιακού και ο Παμβοχαϊκός δεν πάρει βαθμό ή βαθμούς στη Μίκρα από τον Άρη. Με θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό, η ομάδα μας ουσιαστικά εξασφαλίζει την θέση της στην τετράδα (πιθανότατα ως 3η), καθώς τουλάχιστον δύο από τις υπόλοιπες τέσσερις διεκδικήτριες θα χάσουν βαθμούς, ενώ παράλληλα θα ανοίξει ο δρόμος ακόμα και για την 2η θέση που σημαίνει και πλεονέκτημα έδρας στα ημιτελικά. Όλα αυτά βέβαια είναι σενάρια, αυτό που προέχει είναι ο Φοίνικας να κοιτάξει το δικό του παιχνίδι και να πάρει ότι περισσότερο μπορεί, ώστε να βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην εξασφάλιση μιας θέσης στην τετράδα και στη συνέχεια να μπορέσει να δει που μπορεί να φτάσει.

Το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής

Σάββατο 23/2/2013

Σύρου 17.00 (Novasports 3): Φοίνικας Σύρου – Ολυμπιακός. Διαιτητές: Ράπτης, Γεωργουλέας. Παρατηρητής: Πέρρος, Επόπτες: Παπαδημητρίου, Βρούτσης. Γραμματεία: Παναγιωτίδης.

Μίλωνα 18.00: Μίλων – Ηρακλής. Διαιτητές: Γεροθόδωρος, Μουλά Ε. Παρατηρητής: Διαμαντόπουλος. Επόπτες: Παπαδογιάννης, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Μητροπούλου

Αιγινίου 19.00: Νίκη Αιγινίου – ΓΣ Λαμία. Διαιτητές: Γεωργιάδης Μ., Δανιηλϊδου. Παρατηρητής: Μιχελινάκης. Επόπτες: Βένος, Πεχλίδης. Γραμματεία: Κάνουρα

Κυριακή 24/2/2013

Μίκρας 17.00: Άρης – Παμβοχαϊκός. Διαιτητές: Παπαδογούλας, Βασιλειάδης, Παρατηρητής: Αντωνούλης. Επόπτες: Κύρκος, Τσιούλα. Γραμματεία: Λαδάς.

Πανελληνίου 20.30: Παναθηναϊκός – ΑΟ Κηφισιάς. Διαιτητές: Βουδούρης, Ονόπας. Παρατηρητές: Γεωργόπουλος. Επόπτες: Χαμπιλού, Ράντσιου. Γραμματεία: Παπασηφάκη

Δευτέρα 25/2/2013

Αλεξανδρούπολης 18.00 (Novasports 3): Εθνικός Αλεξανδρούπολης – ΠΑΟΚ Διαιτητές: Καραμπέτσος, Μπαντιανϊδης. Διαιτητές: Βασιλειάδης. Επόπτες: Κούτκας, Μαργαριτίδης. Γραμματεία: Νικολάου.

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares