Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 23:56

Μία νίκη μια ήττα για τα κορίτσια του Φοίνικα

Του Δημήτρη Ζολώτα

Την ήττα γνώρισαν οι παγκορασίδες του Φοίνικα στο χθεσινό εντός έδρας παιχνίδι με τον Πανναξιακό ΑΟΝ για το τοπικό πρωτάθλημα με 0-3 σετ (17-25, 16-25, 23-25).

Οι αθλήτριες του Γιώργου Αλτουβά ήταν ανταγωνιστικές στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα (ιδιαίτερα στο 3ο σετ), όμως η πιο έμπειρη ομάδα της Νάξου κατάφερε να πάρει τη νίκη. Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο παιχνίδι για μία ουσιαστικά καινούρια ομάδα, αφού οι περισσότερες παίκτριες που στέφθηκαν πέρυσι πρωταθλήτριες Αιγαίου δεν έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στην κατηγορία των παγκορασίδων λόγω ηλικίας. Η σύνθεση της ομάδας μας στο χθεσινό παιχνίδι: Ξαγοράρη Κ., Ξαγοράρη Α., Ξαγοράρη Β, Παναγιωτακοπούλου, Γιαλόγλου, Βαρθαλίτου, Χαλβατζή, Μανώλη, Βασιλικού, Ρούσσου Α., Ρούσσου Ν.

Νίκη στα χαρτιά οι γυναίκες

Ξεκούραστο “τρίποντο” για την ομάδα γυναικών του Φοίνικα, καθώς στο προγραμματισμένο για χθες το μεσημέρι παιχνίδι με τον Ζευς Φιλωτίου στη Σύρο, η φιλοξενούμενη ομάδα δεν κατέβηκε να αγωνιστεί με αποτέλεσμα ο αγώνας να κατοχυρωθεί με 3-0 σετ (25-0, 25-0, 25-0) στην ομάδα μας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares