Πέμπτη, 28 Φεβρουαρίου 2013 12:08

Ο Γηραιός στον δρόμο για τον Τελικό!

Του Δημήτρη Ζολώτα

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο, στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης (ΕΟΠΕ,) η κλήρωση του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2012-2013, η οποία έφερε τον Φοίνικα αντιμέτωπο με τον Ηρακλή στον ένα ημιτελικό, ενώ στο άλλο ζευγάρι θα αναμετρηθούν ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό.

Ο Γηραιός ήταν ο θεωρητικά πιο βατός αντίπαλος που θα μπορούσε να προκύψει για την ομάδα μας, ωστόσο σε μία τέτοια διοργάνωση η κλήρωση δεν παίζει ιδιαίτερο ρόλο, αφού όλες οι ομάδες έχουν υψηλό κίνητρο και ο σημαντικότερος παράγοντας είναι η αγωνιστική κατάσταση στην οποία θα βρεθούν εκείνες τις μέρες.

Ο πρόεδρος της ΚΕΠ, Χρήστος Σύλλας είπε: “Φτάσαμε στην τελευταία κλήρωση του Κυπέλλου, που ήταν διαφορετικό από τα άλλα χρόνια. Με ομάδες από τις Ενώσεις να διακρίνονται και τις μικρές πόλεις να φιλοξενούν μεγάλες ομάδες. Με τη βοήθεια τη δικιά σας, των αθλητών και των τοπικών φορέων, θα κάνουμε τα πάντα για να είναι καλύτερα του χρόνου. Το φάιναλ φορ των ανδρών θα γίνει στο Ρέθυμνο και αυτό των γυναικών στη Σαντορίνη. Όπως θα βγουν τα ζευγάρια από την κλήρωση θα είναι και η σειρά των ημιτελικών αγώνων. Ξέρω πως είναι πρόβλημα το οικονομικό, αλλά μετά από ενέργειεες του κ. Ψαρουδάκη θα υπάρξει 50% έκπτωση στα καράβια και στην πόλη του Ρεθύμνου είναι όλα καλυμμένα”.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares