Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 00:03

Καθαρή νίκη με Ακρίτα θέλει ο Πανναξιακός!

Στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α2 βόλεϊ γυναικών η ομάδα του Πανναξιακού Α.Ο.Ν θα ταξιδέψει στην Καλαμάτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον Ακρίτα Καλαμάτας το Σάββατο 2/03/13 στις 18:30 το απόγευμα.

NAXOS Katsonis 200x100Tο μόνο που θέλουν οι παίκτριες του Γιώργου Δερμάτη, είναι να πάρουν ένα καθαρό τρίποντο, από μια ακόμη δύσκολη έδρα με το ροζ φύλλο αγώνα να αποτελεί μονόδρομο γι αυτές, που δεν θέλουν περαιτέρω απώλειες βαθμών, οι οποίες μπορούν να του στοιχήσουν ενδεχομένως την πρώτη θέση, την οποία μέχρι και κατέχει.

Η ομάδα του Γιώργου Δερμάτη ετοιμάζεται πυρετωδώς προκειμένου να είναι απόλυτα προετοιμασμένη έτσι ώστε την κρίσιμη ώρα να επέλθει η απαραίτητη ηρεμία και συγκέντρωση που θα την οδηγήσει στη νίκη.

Είναι σημαντικό να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα για τις Ναξιώτισσες καθώς μια απροσεξία με τυχόν απώλεια βαθμών μπορεί να τις ρίξει από την πρώτη θέση αφού μην ξεχνάμε πως ο εξαιρετικός ως τώρα Ηλυσιακός που είναι και ο μόνος που έχει κερδίσει τις Νησιώτισσες ως τώρα καραδοκεί πίσω τους μόλις, με ένα βαθμό διαφορά.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Ακρίτα δεν έχει πολλά περιθώρια για λάθη καθώς αν θέλει να παραμείνει στην Α2 κατηγορία πρέπει να αντιμετωπίζει κάθε αγώνα από εδώ και πέρα ως τελικό προκειμένου να ανατρέψει τα τωρινά δεδομένα.

Αυτό κάνει αυτόματα δύσκολο το έργο του Πανναξιακού καθώς από τη μια η έδρα της γηπεδούχου ομάδας από την άλλη η δεινή θέση στην οποία βρίσκεται θα την κάνουν να τα παίξει όλα για όλα και να διεκδικήσει τη νίκη με όλες της τις δυνάμεις.

Τα παραπάνω συνθέτουν από μόνα τους ατμόσφαιρα εκρηκτική στο στάδιο της Καλαμάτας καθώς οι δυο ομάδες για διαφορετικούς λόγους κυνηγούν και θέλουν διακαώς τη νίκη μένει να δούμε ποια από της δυο θα χαμογελάσει τελικά στο τέλος της βραδιάς του Σαββάτου.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο φιλοξενούμενος Πανναξιακός Α.Ο.Ν είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 28 βαθμούς, έχει δέκα νίκες, μια μόλις ήττα και δέκα χαμένα σετ. Από την άλλη μεριά ο Ακρίτας Καλαμάτας είναι στην ένατη και τελευταία θέση της βαθμολογίας με έντεκα βαθμούς ,έχει μια νίκη, δέκα ήττες και τριάντα χαμένα σετ.

Να θυμίσουμε ότι οι δυο σύλλογοι είχαν αναμετρηθεί ξανά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στη Νάξο την πέμπτη αγωνιστική 15/12/2012 όπου τότε ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν είχε κερδίσει με 3-1 σετ πετυχαίνοντας μια πολύ καλή εμφάνιση όμως και ο φιλοξενούμενος Ακρίτας είχε αφήσει θετικές εντυπώσεις καταφέρνοντας μάλιστα να πάρει ένα σετ.

Πιθανές αποστολές ομάδων:

Ακρίτας Καλαμάτας(Σκαρτσίλης): Παναγοπούλου, Γεωργούλια, , Μποχρίνη, Ορφανέα, Νιάρχου, Νάνα(λ), Βυθούλκα, Πανταζοπούλου©, Χάσκου, Αρτεμίου(λ) Μπεσσή, Κωσταντοπούλου.

Πανναξιακός Α.Ο.Ν (Δερμάτης –Τουρσούγκας): Χατζηνικολάου(C), Μουτζουρίδου, Κακουράτου (λ), Γκολφινοπούλου, Σιώρη, Λαΐου, Εμμανουηλίδου, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Μόρφα, Φάρκωνα.

Ρούλα Μουτζουρίδου(Πανναξιακός Α.Ο.Ν): Είναι ένα ματς που για τον αντίπαλο μας είναι πολύ κρίσιμο καθώς χρειάζεται άμεσα βαθμούς αφού παλεύει για τη παραμονή του στη κατηγορία και είναι σαφές πως απέναντι μας θα κυνηγήσει τη νίκη με νύχια και με δόντια. Το σίγουρο λοιπόν είναι πως κάθε άλλο παρά εύκολο θα είναι αυτό το παιχνίδι και αν πάμε για ένα χαλαρό απόγευμα θα έχουμε σίγουρα πρόβλημα. Αντίθετα αν δείξουμε την απαιτούμενη σοβαρότητα όπως συνήθως θα "κατακτήσουμε τρεις ακόμη πολύτιμους βαθμούς που θα είναι χρυσάφι για τη συνέχεια.

Νάνση Πανταζοπούλου(Ακρίτας Καλαμάτας): Αν και βρισκόμαστε στην τελευταία θέση του ομίλου και παρά τις πολλές δυσκολίες και ατυχίες ( πολλούς τραυματισμούς) που έχουμε συναντήσει φέτος θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Θα προσπαθήσουμε σε κάθε αγώνα να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε είτε είναι σετ είτε πόντος είτε ΝΙΚΗ. Γιατί πάνω από όλα μας ενδιαφέρει να μείνει η ομάδα μας στην κατηγορία, στην οποία με τόσο κόπο ανεβήκαμε. Θέλουμε να κρατήσουμε την ομάδα, μέσα από την οποία ξεκινήσαμε και αναδειχτήκαμε οι περισσότερες, στην κατηγορία. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα ωραίο παιχνίδι, μιας και εμείς είμαστε τελευταίοι και αναζητάμε ότι καλύτερο ενώ ο Πανναξιακός θέλει να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Επίσης για την ιστορία θα έχουμε και μια συγκινητική συνάντηση. Η μέχρι πρότινος Α Προπονήτρια μας και τώρα Β κ. Μ. Τσιριμπή - Πανταζοπούλου θα συναντηθεί μετά από πολλά χρόνια και πάλι στα γήπεδα με τον προπονητή της κ. Τουρσούγκα έστω και σαν αντίπαλοι και σίγουρα θα είναι μια όμορφη και ιδιαίτερη στιγμή.

 

ΗΜ/ΝΙΑ

ΓΗΠΕΔΟ

ΩΡΑ

Σ Υ Ν Α Ν Τ Η Σ Η

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Σάββατο 2/3/2013

Καλαμάτας

18.30

        ΑΟ Ακρίτας- ΑΟΝ Πανναξιακός

 

Λεβέντης-Πετούσης

Σάββατο 2/3/2013

Βύρωνα

19.00

      Ενωση Βύρωνα- ΓΣ Πανιώνιος

 

Παγκοζίδης-Ευαγγέλου

Κυριακή 3/3/2013

Χίου

18.00

        ΑΣ Νηρέας- ΓΣ Λαμίας

 

Μουλά Ε.-Λιδωρικιώτη

Κυριακή 3/3/2013

Ιλισσίων

19.00

        ΑΟ Ηλυσιακός- Ζηρίνειος ΑΟΝ

 

Στάικος-Γιαννικόπουλος

Ρεπό

Γ.Σ. Ηλιούπολης

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares