Παρασκευή, 01 Μαρτίου 2013 18:46

Ντέρμπι τίτλου για ΑΟ Θήρας και Φοίνικα στη Σαντορίνη

Του Δημήτρη Ζολώτα

Μπορεί η ανδρική ομάδα του Φοίνικα να μην αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα, λόγω της διεξαγωγής του final-4 του League Cup στο Βραχάτι, ωστόσο οι φίλαθλοι της ομάδας δεν θα μείνουν…

παραπονεμένοι! Η μεγάλη στιγμή για το γυναικείο τμήμα του συλλόγου έφτασε, καθώς την Κυριακή (ώρα έναρξης 12:00) φιλοξενείται στη Σαντορίνη από τον Α.Ο. Θήρας στο μεγάλο ντέρμπι του γυναικείου πρωταθλήματος των Κυκλάδων. Το σπουδαίο αυτό παιχνίδι ουσιαστικά θα κρίνει ποια από τις δύο κορυφαίες ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος θα κατακτήσει τον τίτλο και θα πάρει το εισιτήριο για την τελική φάση της Ζ’ Περιφέρειας (Αιγαίο).

Οι αθλήτριες του Αντώνη Βουρδέρη προετοιμάζονται εδώ και καιρό για το μεγάλο ντέρμπι απέναντι σε μία πολύ ισχυρή ομάδα και σε μία δύσκολη έδρα, καθώς ο φίλαθλος κόσμος της Σαντορίνης αναμένεται να δώσει δυναμικό παρών στο γήπεδο το μεσημέρι της Κυριακής. Το μόνο δυσάρεστο για τις δύο ομάδες είναι ότι δεν έχουν αγωνιστικό ρυθμό. Στα δύο τελευταία παιχνίδια του Φοίνικα οι αντίπαλοι δεν κατέβηκαν, με αποτέλεσμα να πάρει τη νίκη και τους βαθμούς στα χαρτιά. Η αποστολή του Φοίνικα θα αναχωρήσει για τη Σαντορίνη αύριο, ενώ μετά τον αγώνα θα αναχωρήσει για Πειραιά και θα επιστρέψει στη Σύρο το πρωί της Δευτέρας.

Στη Νάξο αγωνίζονται οι κορασίδες το Σάββατο

Μπορεί το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος γυναικών να δεσπόζει στο πρόγραμμα των αγώνων του Σαββατοκύριακου, ωστόσο υποχρεώσεις έχει ακόμη ένα τμήμα του Φοίνικα. Συγκεκριμένα, οι κορασίδες του συλλόγου δίνουν παιχνίδι το Σάββατο (ώρα έναρξης 16:30) στη Νάξο με αντίπαλο τον τοπικό Ζευς Φιλωτίου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares