Πέμπτη, 07 Μαρτίου 2013 17:47

Μετράει αντίστροφα το πειρατικό για τον “τελικό” με ΠΑΟΚ

Του Δημήτρη Ζολώτα

Δύο ημέρες έχουν απομείνει για την διεξαγωγή του ντέρμπι ανάμεσα στον Φοίνικα και τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη, ενός αγώνα κομβικής σημασίας και για τις δύο ομάδες στη “μάχη” για την εξασφάλιση μίας θέσης στην τετράδα και κατ’ επέκταση στα πλέι-οφ της Volleyleague ΟΠΑΠ 2012-2013.

Η αντίστροφη μέτρηση για το σπουδαίο αυτό ματς έχει αρχίσει και στο στρατόπεδο της ομάδας μας επικρατεί αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα το οποίο ουσιαστικά θα σφραγίσει την είσοδό της στην τετράδα και θα της επιτρέψει να διεκδικήσει ακόμα και την 2η θέση στις δύο αγωνιστικές που απομένουν.

Η προετοιμασία στη Σύρο ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί με βάρη και προπόνηση στο γήπεδο και αυτή την ώρα η αποστολή ταξιδεύει για τον Πειραιά. Με την άφιξη, θα αναχωρήσει αμέσως οδικώς για την Θεσσαλονίκη, προκειμένου οι παίκτες να έχουν χρόνο να ξεκουραστούν και να ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο. Ο Χρήστος Πάτρας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, καθώς η διακοπή της περασμένης εβδομάδας λόγω του Λιγκ Καπ έδωσε την ευκαιρία να ξεπεραστούν τα όποια προβλήματα και να πάρουν πολύτιμες ανάσες οι αθλητές που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο.

Πάτρας: “Βάρυ το κλίμα λόγω της απώλειας του Γιώργου”

Μιλώντας στην κάμερα του foinikasclub.gr, ο προπονητής της ομάδας μας αναφέρθηκε ελάχιστα στο μεθαυριανό παιχνίδι, καθώς ο χώρος του ελληνικού βόλεϊ θρηνεί ακόμη μία απώλεια. Συγκεκριμένα, έφυγε από τη ζωή ο 45χρονος Γιώργος Κατσαμούρης, πρώην αθλητής του ΠΑΟΚ και πολλών ακόμη ομάδων της Θεσσαλονίκης, με συμμετοχές στις Εθνικές ομάδες παίδων, εφήβων και ανδρών. Το κλίμα στον αγώνα του Σαββάτου θα είναι ιδιαίτερα βαρύ, καθώς υπήρξε αθλητής του δικεφάλου του βορρά επί μία επταετία (1988-1995), όπου ήταν συμπαίκτες με τον Χρήστο Πάτρα, αποτελώντας το δίδυμο των πασαδόρων. Ο τεχνικός της ομάδας μας, εμφανώς συγκινημένος, στάθηκε στην απώλεια του καλού του φίλου και άφησε το παιχνίδι σε δεύτερη μοίρα, όπως είναι λογικό.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares