Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2013 15:19

ΑΟ Θήρας: Οι συνδιεκδικητές για Α2

Στα τέλη του Απριλίου, όπου και θα ολοκληρωθούν οι αγώνες θα στεφτεί και τυπικά ο πρωταθλητής Κυκλάδων για το γυναικείο πρωτάθλημα Βόλεϊ.

Ωστόσο τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει κατά ένα μεγάλο βαθμό, καθώς ο ΑΟ Θήρας έχει τον πρώτο λόγο για τον τίτλο, αφού έχει το αβαντάζ έναντι του μεγάλου του αντιπάλου Φοίνικα.

Βέβαια οι Σαντορινιές για να πανηγυρίσουν τελικά τον τίτλο έχουν ακόμα τρεις ακόμα αγωνιστικές υποχρεώσεις, με Νεώριο (εντός), Ποσειδώνα Τήνου (εντός-εκτός), οι οποίες όμως είναι πέρα, για πέρα βατές.

Έτσι θα μπορούσαμε να πούμε ότι ο φιναλίστ για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 από τις Κυκλάδες έχει κατά κάποιο τρόπο κριθεί.

Ποιες θα είναι οι άλλες;

Εκπλήξεις όπως όλα δείχνουν δεν θα υπάρξουν για της υπόλοιπες ομάδες που θα συμμετάσχουν στα μπαράζ, καθώς οι συνήθεις ύποπτοι, Τελχίνι (Δωδεκάνησα-Ρόδος), Παγγεραγωτικός (Λέσβο) βρίσκονται ένα βήμα πριν την κατάκτηση της πρώτης θέσης.

Από εκεί και πέρα ο Πολυκράτης Σάμου είναι πιθανότατα η 4η ομάδα που θα συμπληρώσει την 4αδα, αφού όμως ανακηρυχτεί πρωταθλητής στους αγώνες μπαράζ, που ισχύουν για την ανάδειξη του πρωταθλητή Σάμου.

Απούσα η Χίος

Η κρίση στο Ελληνικό Βόλεϊ καλά κρατεί, απόδειξη η μη διεξαγωγή φέτος γυναικείου πρωταθλήματος Βόλεϊ, με αποτέλεσμα να μην έχουμε φέτος πρωταθλητή, συνεπώς και συμμετοχή στα μπαράζ, από το Νομό Χίου.

Συνεπώς μέσα στον Μάιο θα έχουμε τους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στην Α2 εθνική κατηγορία γυναικών, με τον τόπο διεξαγωγής των αγώνων να μην έχει γίνει ακόμα γνωστός, αφού οριστικές αποφάσεις αναμένονται το επόμενο διάστημα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares