Τρίτη, 19 Μαρτίου 2013 12:21

Ανακοίνωσε Δημήτρη Ανδρεόπουλο ο Φοίνικας

Το ΤΑΑ Α.Ο. Φοίνικας Σύρου ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον προπονητή κ. Δημήτρη Ανδρεόπουλο, ο οποίος αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν και την επόμενη (2013-2014).

Ο κ. Ανδρεόπουλος είναι ένας από τους κορυφαίους Έλληνες προπονητές και την τελευταία εξαετία εργάστηκε στον ΓΣ Λαμία με ιδιαίτερη επιτυχία, οδηγώντας την ομάδα σε σημαντικές διακρίσεις τόσο στις εγχώριες όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι γνώσεις και η εμπειρία του οδήγησαν την διοίκηση στην επιλογή του κ. Ανδρεόπουλου, προκειμένου να δώσει μία νέα πνοή στην ομάδα μας και να την οδηγήσει ξανά στο δρόμο των επιτυχιών. Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις, εντυπωσιαστήκαμε από την συμπεριφορά και την στάση του, κάτι που μας έκανε ακόμα πιο σίγουρους ότι πρόκειται για την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον σύλλογό μας.

Ο κ. Ανδρεόπουλος θα βρίσκεται από σήμερα στη Σύρο, προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά η συμφωνία, αλλά και να ξεκινήσει αμέσως δουλειά ενόψει των υποχρεώσεων του Φοίνικα στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών 2012-2013, που θα διεξαχθεί στο Ρέθυμνο αυτό το Σαββατοκύριακο (23-24 Μαρτίου).

Του Δημητρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares