Πέμπτη, 21 Μαρτίου 2013 12:47

Με 50 φιλάθλους στο πειρατικό για Ρέθυμνο

Του Δημήτρη Ζολώτα

Η αντίστροφη μέτρηση για την διεξαγωγή του final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας Βόλεϊ Ανδρών 2012-2013 στο Ρέθυμνο έχει ξεκινήσει, καθώς βρισκόμαστε δύο 24ωρα πριν από τη διεξαγωγή των ημιτελικών.

Παμβοχαϊκός-Ολυμπιακός (17:00) και Φοίνικας Σύρου-Ηρακλής (19:30) θα διεκδικήσουν το Σάββατο τα δύο εισιτήρια για τον τελικό της Κυριακής (16:00) στον οποίο θα προκύψει ο κάτοχος του δεύτερου εγχώριου τίτλου της σεζόν μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ από τους ερυθρόλευκους.

Στην ομάδα μας, ο νέος προπονητής Δημήτρης Ανδρεόπουλος δούλευε… μέρα-νύχτα αυτές τις τρεις μέρες που βρίσκεται στο τιμόνι του συλλόγου, προκειμένου να μπορέσει να παρουσιάσει τον Φοίνικα όσο καλύτερο γίνεται και να περάσει την δική του φιλοσοφία. Ο έμπειρος τεχνικός βλέπει τα παιχνίδια ένα-ένα και ασχολείται αποκλειστικά με τον ημιτελικό απέναντι στον Ηρακλή. Ο Γηραιός δυσκόλεψε ιδιαίτερα την ομάδα μας στα δύο ματς του φετινού πρωταθλήματος (ισάριθμες νίκες με 3-2 σετ) και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υποτιμηθεί και να θεωρηθεί το αουτσάιντερ αυτού του ζευγαριού, αντιθέτως οι παίκτες πρέπει να παρουσιάσουν τον καλύτερό τους πρόσωπο στον σαββατιάτικο ημιτελικό αν θέλουν να προκριθούν στον τελικό και να διεκδικήσουν το τρόπαιο.

Με 50 φιλάθλους στο πλευρό του

Η ψυχολογία στην ομάδα, παρότι προέρχεται από σερί μέτριων εμφανίσεων (ήττες με Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και δύσκολη νίκη με Λαμία) είναι καλή, όπως συμβαίνει τις περισσότερες φορές με μία αλλαγή προπονητή. Αυτή την ώρα η ομάδα πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση σε “πάτρια” εδάφη και στις 16:00 αναχωρεί για τον Πειραιά, όπου με την άφιξή της θα επιβιβαστεί στο πλοίο για Ηράκλειο. Η άφιξη στην Κρήτη θα γίνει νωρίς αύριο νωρίς το πρωί και στη συνέχεια η αποστολή θα μεταβεί οδικώς στο Ρέθυμνο. Το μεσημέρι (13:00) είναι προγραμματισμένη η συνέντευξη τύπου του final-4 και η προετοιμασία του Φοίνικα θα ολοκληρωθεί με προπόνηση το απόγευμα στο κλειστό “Μελίνα Μερκούρη” που θα φιλοξενήσει τους αγώνες.

Για ακόμη μία φορά, το “πειρατικό” δεν θα είναι μόνο του, αφού στο Ρέθυμνο αναμένεται να ταξιδέψουν και περίπου 50 φίλαθλοι της ομάδας για να την στηρίξουν στην προσπάθεια κατάκτησης του δεύτερου τίτλου της ιστορίας της σε κορυφαίο Σύρο για Πειραιά και το βράδυ θα ταξιδέψει για Κρήτη, όπου θα φτάσει το πρωί του Σαββάτου. Οι φίλαθλοι που θα βρίσκονταν δίπλα στην ομάδα θα ήταν πολύ περισσότεροι, καθώς αρχικά είχαν δηλώσει συμμετοχή 130 άτομα, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό το πλοίο για Κρήτη να προσεγγίσει το λιμάνι της Σύρου το βράδυ της Παρασκευής και έτσι πολλοί δεν μπορούν να κάνουν το ταξίδι λόγω υποχρεώσεων.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares