Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 00:44

Ένα ματς, μια χρονιά για τον Πανναξιακό ΑΟΝ

Μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση περιμένει το γυναικείο τμήμα Βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ, που το Σάββατο καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Ένωσης Βύρωνα και να φτάσει μία ανάσα πριν την άνοδο στην Α1 Γυναικών.

Οι παίχτριες των Τουρσούγκα Δερμάτη δηλώνουν έτοιμες για την πρόκληση του παιχνιδιού, κάτι που τόνισε σήμερα στην εκπομπή "Ταξιδεύοντας στον κόσμο των σπορ" και το λίμπερο του Πανναξιακού Ξένια Κακουράτου. Μάλιστα η ταλαντούχα παίχτρια απέδωσε ότι, σημαντικό ρόλο στην καλή πορεία της ομάδας έχει παίξει και το καλό κλίμα και το δέσιμο που υπάρχει μεταξύ των παικτριών.NAXOS Katsonis 200x100

Απούσα από την αποστολή που θα αναχωρήσει το πρωί θα είναι η Ελένη Φάρκωνα, που θα παραμείνει στη Νάξο για προσωπικούς λόγους.

Η αποστολή θα αποτελείτε από τις: Χατζηνικολάου, Κακουράτου, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Μουντζουρίδου, Λαϊου, Σιώρη, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου.

Το παιχνίδι που θα ξεκινήσει το Σάββατο στις 19:00 αναμένεται να συγκεντρώσει και πάλι αρκετούς Ναξιώτες στο κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα.

Στον πάγκο του Πανναξιακού ΑΟΝ θα καθίσει ο Σούλης Τουρσούγκας, καθώς ο Γιώργος Δερμάτης βίωσε σήμερα τον χαμό του Πατέρα του και το πιθανότερο είναι να μην συμμετάσχει στην αποστολή .

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares