Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013 03:11

Λαγουδάκη: Αφιερωμένη στον κύριο Μπάμπη.

Ανάμικτα συναισθήματα, που συνδυάζουν τη χαρά και τη λύπη επικράτησαν στις παίκτριες του Πανναξιακού ΑΟΝ, μετά νίκη της ομάδας τους κόντρα στον Βύρωνα, μια νίκη που ουσιαστικά τους έδωσε το εισιτήριο της Ανόδου της Α1.

Οι παίχτριες του Πανναξιακού, αφού έκαναν το χρέος τους, νικώντας την ομάδα της Ένωσης Βύρωνα, στη συνέχεια συλλυπήθηκαν τον προπονητή του Πανναξιακού Γιώργο Δερμάτη που έχασε προ ημερών τον αγαπημένο του Πατέρα.

Η Στέλλα Λαγουδάκη θέλησε να αφιερώσει τη νίκη της ομάδας, λέγοντας:NAXOS Katsonis 200x100

«Προσωπικά αφιερώνω αυτή τη τόσο σημαντική νίκη στη μνήμη του Πατέρα του προπονητή μας κύριου Δερμάτη και αγαπημένου σε όλους μας Μπάμπη, που έφυγε από κοντά μας λίγες μέρες πριν».

Η "Ακραία" του Πανναξιακού είπε για τον αγώνα με την Ένωση Βύρωνα:

«Ήταν στην κυριολεξία ένα παιχνίδι που έκρινε όλη τη χρονιά για εμάς και την κατηγορία, αφού κρίνω ότι το παιχνίδι με την Ένωση Βύρωνα, ήταν δυσκολότερο από αυτά που ακολουθούν με Ηλιούπολη και Λαμία. Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο σε όλες τις συμπαίκτριες μου και στους προπονητές μου. Πιστεύω ότι δουλέψαμε σαν σύνολο και δίκαια φτάσαμε στη νίκη».

Πως νιώθεις που η ομάδα είναι με το ένα πόδι στην Α1;

«Είναι κάτι που με ικανοποιεί ιδιαίτερα, γιατί ήταν ο μοναδικός στόχος που είχαμε θέσει εξαρχής. Οι κόποι μας ανταμείφτηκαν πιστεύω».

Στην ερώτηση μας αν είναι νωρίς να πούμε για προσωπικά μελλοντικά σχέδια η παίκτρια του Πανναξιακού είπε:

«Σίγουρα είναι νωρίς, θα έχουμε να πούμε πολλά μετά τη λήξη του πρωταθλήματος»

Κλείνοντας πήραμε την δέσμευση της Στέλλας Λαγουδάκη ότι το επόμενο διάστημα θα παραβρεθεί στη εκπομπή μας "Ταξιδεύοντας στον κόσμο των Σπορ" που βγαίνει στον αέρα από τη Ραδιοφωνία Κυκλάδων κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 3-5.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares