Κυριακή, 31 Μαρτίου 2013 21:52

Γράφει ιστορία... '' Στην Α1 ο Πανναξιακός ΑΟΝ''

Ιστορική νίκη, που ισούται με την άνοδο της στην Α1 εθνική κατηγορία πέτυχαν σήμερα οι γυναίκες της ομάδας βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Ο Πανναξιακός πήρε μια εύκολη νίκη με 3-0, στην Αθήνα, απέναντι στην Ηλιούπολη και πλέον λογίζεται στις ομάδες που θα αγωνίζονται στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας, πράγμα που πραγματοποιείτε για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυκλαδίτικου Βόλεϊ.NAXOS sima vofanon

Ο αγώνας

Ένα καλό παιχνίδι παρακολούθησαν οι φίλαθλοι, που βρέθηκαν σήμερα στις εξέδρες του κλειστού σταδίου της Ηλιούπολης, όπου οι Ναξιώτισσες χρειάστηκαν 64’ λεπτά για να πάρουν το παιχνίδι και να στεφθούν πρωταθλήτριες του 1ου ομίλου.

Η ομάδα των Δερμάτη-Τουρσούγκα δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερο πρόβλημα στον αγωνιστικό τομέα και με κορυφαίες τις: Μουτζουρίδου - Σιώρη, επικράτησε εύκολα με 3-0 σετ, απέναντι στην κατά τα άλλα αξιόμαχη ομάδα της Ηλιούπολης.

Τα σετ

Στο πρώτο και δεύτερο σετ ο Πανναξιακός ήταν αυτός που επέβαλε το ρυθμό και έφτασε στην άνετη επικράτηση, αρχικά με 14-25 (20’) στο πρώτο και σε 17-25 (24’).

Το τρίτο σετ, εξελίχτηκε σε τυπική διαδικασία για την ομάδα της Νάξου, καθώς οι γυναίκες της Ηλιούπολης δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν κάτι από το ματς, έτσι το12-25 (20’) και το 3-0 σετ, ήρθε σχετικά εύκολα για τον Πανναξιακό.

14-25 (20’),17-25 (24’),12-25 (20’).

Συνθέσεις

Ηλιούπολη (Λυκογιάννη): Μπόκα, Μαρκοπούλου, Μεξή, Κουρδολόγλου, Λουκαταρά, Ξένου, Πατσομήτρου, Ευθυμιοπούλου, Πανταζοπούλου, Βατουσιάδη, Τσαγκογέωργα, Χανδή.NAXOS Katsonis 200x100

Πανναξιακός ΑΟΝ (Τουρσούγκας-Δερμάτης): Χατζηνικολάου, Κακουράτου, Μουτζουρίδου, Σιώρη, Λαίου, Καρπουζά, Λαγουδάκη, Εμμανουηλίδου, Γκολφινοπούλου.

Ανταπόκριση: Σοφία Βασιλάκη

Δείτε ένα φωτογραφικό αφιέρωμα, που έφτιαξε το naxosfan για την άκρως επιτυχημένη χρονιά του Πανναξιακού ΑΟΝ.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares