Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013 18:08

Στη Ρόδο για το Περιφερειακό οι κορασίδες του Φοίνικα

Του Δημήτρη Ζολώτα

Στη Ρόδο θα ταξιδέψουν αυτό το Σαββατοκύριακο (13-14 Απριλίου) οι κορασίδες του Φοίνικα προκειμένου να συμμετάσχουν στην Α’ φάση των αγώνων της Ζ’ Περιφέρειας (Αιγαίο) που θα φιλοξενηθεί στο νησί των ιπποτών.

Η πρωταθλήτρια Κυκλάδων ομάδας μας θα αντιμετωπίσει τον τοπικό Διαγόρα και τον Πολυκράτη Σάμου, ενώ στον άλλο όμιλο θα αναμετρηθούν οι ομάδες από Χίο και Μυτιλήνη. Οι νικήτριες των δύο ομίλων θα αγωνιστούν στον τελικό της Ζ’ Περιφέρειας για ένα εισιτήριο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Η αποστολή του Φοίνικα θα αναχωρήσει το βράδυ της Παρασκευής με το Μπλου Σταρ για Ρόδο και το απόγευμα του Σαββάτου (ώρα έναρξης 19:00) είναι προγραμματισμένο το παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου. Το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα έναρξης 13:00) θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας με τον Πολυκράτη Σάμου και η αποστολή θα επιστρέψει στη Σύρο τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας. Αξίζει να αναφερθεί ότι οι διοργανωτές θα καλύψουν την διαμονή και το φαγητό όλων των ομάδων, έτσι ο σύλλογός μας θα επιβαρυνθεί μόνο με τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares