Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013 09:29

Στο δρόμο για την Α2 ο Μέγας Αλέξανρος!

Όλα έτοιμα για τα μπαράζ ανόδου στην Α2 βόλεϊ είναι ο Μέγας Αλέξανδρος.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στη Λήμνο, στο κλειστό γυμναστήριο της Μύρινας από 17 έως 19 Μαΐου.

 

Η διοργάνωση γίνεται στο πλαίσιο της Β’ Φάσης του 10’ Ομίλου του Εθνικού Περιφερειακού Πρωταθλήματος Βόλεϊ Ανδρών και συνδιοργανώνονται από τον Αθλητικό Όμιλο Λήμνος Sports Club και από την ΕΟΠΕ.

 

Η πρόεδρος του Λήμνος Sports Club κα. Έλενα Δούκα Σαμαρά στην παρουσίαση της διοργάνωσης τόνισε
«Θέλω για άλλη μια φορά να ευχαριστήσω το Δήμο Λήμνου για την αμέριστη υποστήριξη που μας προσφέρει. Πρωταρχικός μας στόχος αλλά και κληρονομιά είναι να γνωρίσουν τα παιδιά της Λήμνου το άθλημα του βόλεϊ και να έχουν την ευκαιρία και τη διέξοδο της άθλησης».

Στη μνήμη Νίκου Σαμαρά
Η ώρα διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου στον 10ο όμιλο του Περιφερειακού πρωταθλήματος πλησιάζει και όλο το νησί της Λήμνου είναι επί ποδός για τη διοργάνωση του φάιναλ-4 που θα γίνει με κάθε επισημότητα και μεγαλοπρέπεια εις μνήμη του Νίκου Σαμαρά που είχε μεγάλο στόχο την άνοδο του Λήμνος Sports Club στην Α2 ανδρών.

Η σύζυγος του Έλενα Δούκα ηγείται μεγάλης πρωτοβουλίας που συμμετέχουν πολλοί φορείς του νησιού ώστε η διοργάνωση να γίνει σε υψηλά στάνταρ και να προβάλει όσο το δυνατόν περισσότερο το νησί και το έργο του μεγάλου «Σαμ».
Χαρακτηριστικό της σημασίας που δίνουν οι Λημνιοί είναι η ανακοίνωση της οργανωτικής επιτροπής που έκανε κάλεσμα στους Λημνιούς εθελοντές στο οποίο αναφέρει:
«Για όσους θέλετε να προσφέρετε τη βοήθεια σας και να βιώσετε τη μοναδική εμπειρία της προετοιμασίας της διοργάνωσης σας περιμένουμε τη Δευτέρα 13 Μαΐου και ώρα 19.00 στο Beach Bar Amorosso beach bar στο Ξενοδοχείο Plati. Παρακαλώ φορέστε μπλουζάκια του συλλόγου μας»

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ
Στο φάιναλ-4 ανόδου θα αγωνιστούν το Λήμνος Sports Club, ο Mέγας Αλέξανδρος Σύρου, η Ροδίων ʼθλησης και ο ΓΣ Παγχιακός. Το πρόγραμμα του τουρνουά ανόδου:

 

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων:

17/5 Παρασκευή

18:00 ΣΒΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

20:30 ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB –ΓΣ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ



18/5 Σάββατο

18:00 ΣΒΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ- ΓΣ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ

20:30 ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB- ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ



19/5 Κυριακή

12:00 ΓΣ ΠΑΓΧΙΑΚΟΣ- ΡΟΔΙΩΝ ΑΘΛΗΣΙΣ

18:00 ΛΗΜΝΟΣ SPORTS CLUB- ΣΒΣ ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares