Δευτέρα, 27 Μαΐου 2013 23:46

Πανναξιακός ΑΟΝ: Ζητείται στήριξη

Εκλογές στις 8 Ιουνίου και χωρίς αλλαγές όσο αφορά τον αριθμό των μελών του Δ.Σ, ήταν αυτά που αποφάσισε η Γενική Συνέλευση του Πανναξιακού ΑΟΝ, που πραγματοποιήθηκε χθες στο πνευματικό κέντρο της Παντάνασσας, στη Νάξο.

Προβληματισμοί και στήριξη.

Οι προβληματισμοί στην πολυπληθή Συνέλευση, ήταν πολλοί και εν’ μέρη ορθοί, καθώς το σώμα τέθηκε μπροστά σε ερωτήματα και προβληματισμούς, οι οποίοι είχαν να κάνουν, τόσο με τον οικονομικό προσανατολισμό της ομάδος, όσο και με την διοικητική σύσταση και λειτουργία της.

Η ομάδα του Πανναξιακού ΑΟΝ έχει γιγαντωθεί τα τελευταία χρόνια, κατακτώντας τα πρωταθλήματα «υπό μορφή βροχής», έχοντας ακαδημίες που αθλούνται πάνω από 250 παιδιά, καθώς και στο ότι η γυναικεία ομάδα Βόλεϊ, με την άνοδο της στην Α1, πέτυχε την μεγαλύτερη διάκριση στα χρονικά του Ναξιακού αθλητισμού, πάντα όμως ο εχθρός του καλού, είναι το καλύτερο.

Κάπως έτσι κινήθηκαν και οι ομιλίες των κυρίων Καρεγλά, Βαφεία και Κάρλοβιτς, που μίλησαν από την πλευρά της διοίκησης, απευθύνοντας ουσιαστικά κάλεσμα σε νέα μέλη, με σκοπό να μπουν στο Δ.Σ και να βοηθήσουν στη δύσκολη συνέχεια και στις υψηλές απαιτήσεις του σωματείου.

Υπάρχουν λύσεις

Στην γενική συνέλευση έδωσαν το παρών ο Ιάκωβος Ναυπλιώτης – Σαραντινός (εκ μέρος του Δήμου ως πρόεδρος του ΝΟΠΠΑΠΠΑ), ο κ. Αγγελής (δημοτικός Σύμβουλος), ο κ. Συμεώνογλου (πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Χώρας), ο κ. Καπίρης (σύμβουλος της δημοτικής κοινότητας Χώρας και του Λιμενικού Ταμείου), ο Βαγγέλης Στρατούρης (πρόεδρος του Εμποροεπαγγελματικού συλλόγου και αρκετός ακόμα κόσμος που παρακολούθησε, είτε με την ιδιότητα του γονέα, είτε με την ιδιότητα του φίλου του σωματείου.

Τα θέματα που σχολίασαν και έθιξαν αυτοί που πήραν το λόγο ήταν πολλά και περιείχαν τόσο προτάσεις για λύσεις, όσο και επικριτικές τοποθετήσεις σε πράγματα που ενδεχομένως υστέρησε το απερχόμενο Δ.Σ.

Ενδιαφέρουσα ήταν η ομιλία του πρώην Προέδρου του Πανναξιακού ΑΟΝ, Γιάννη Βαλληνδρά, ο οποίος άφησε αιχμές προς τις θεσμικές αρχές και εν ολίγοις υποστήριξε ότι, δεν έχουν δώσει την πρέπουσα σημασία προς τον Πανναξιακό ΑΟΝ και πολύ περισσότερο δεν έχουν λάβει υπόψη τους ότι είναι ένα σωματείο με πολλά τμήματα και έχει απαιτήσεις.

Επίσης ο Γιάννης Βαλληνδράς έθεσε ερωτήματα προς σκέψη του καθενός, ώστε να αναλογιστεί ο μέσος φίλος της ομάδας αν έχει κάνει από την πλευρά του το ελάχιστο, ώστε να βοηθήσει το σωματείο. Κλείνοντας τόνισε ότι, από οποιαδήποτε θέση θα στηρίξει την προσπάθεια.

Μπάτζετ

Ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν είναι και το μπάτζετ της ομάδας, όπου με ένα αρχικό υπολογισμό αναμένεται να φτάσει 180,000 - 200.000 περίπου, μόνο για τη Γυναικεία ομάδα Βόλεϊ. Μάλιστα το ποσό αυτό όπως τόνισε ο κύριος Τουρσούγκας, ίσως κάτω από προϋποθέσεις είναι αρκετό για μια καλή πορεία στο πρωτάθλημα της Α1.

Στον οικονομικό απολογισμό έγινε γνωστό και το μπάτζετ και για τα δύο τμήματα (μπάσκετ, βόλεϊ) της περσινής χρονιάς. Αυτό ήταν γύρω στις 155.000 ευρώ, τα οποία προήλθαν, από επιχορηγήσεις (Δήμος, ΟΠΑΠ) ήταν 49.000, από διαφημίσεις, χορηγίες περίπου 14.500 ευρώ με τα μέλη της Διοίκησης να καλύπτουν το υπολειπόμενο ποσό των 90.000 ευρώ.

Η νέα διοίκηση μάλιστα αναμένεται να παραλάβει μια ομάδα πεντακάθαρη από πλευράς χρεών, καθώς το ποσό που οφείλει είναι οι τρέχοντες μισθοί των προπονητών.

Από χθες η αρχή

Ο προπονητής του Πανναξιακού μετά τα τέλος της Γενικής Συνέλευσης σε ερώτημα μας σχετικά με το πώς κρίνει τα αποτελέσματα της διαδικασίας και πως είναι τα χρονικά περιθώρια ενόψει της νέας χρονιάς είπε:

«Ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες απόψεις. Θα μπορούσαμε να είχαμε μιλήσει λίγο περισσότερο για οργανωτικά θέματα. Το θέμα είναι ότι οι διαδικασίες αυτές μας έχουν φέρει λίγο πίσω από πλευράς οργάνωσης, με αποτέλεσμα πολλές από τις παίκτριες που θέλουμε να κρατήσουμε στην ομάδα να δέχονται προτάσεις από ομάδες και εκεί κάπου να υπάρχει μια πίεση. Επίσης πρόβλημα αποτελεί το γεγονός ότι οι πιθανοί μεταγραφική στόχοι λιγοστεύουν, γιατί μέρα με τη μέρα παίκτριες κλείνουν σε ομάδες με αποτέλεσμα οι επιλογές μας να λιγοστεύουν. Από την επόμενη μέρα των εκλογών τα μεταγραφικά πρέπει να κλείνουν για να μπούμε στον τελικό σχεδιασμό ενόψει του πρωταθλήματος που θα αρχίσει στις αρχές Οκτωβρίου».

Το βίντεο από τη Γενική Συνέλευση θα δημοσιευθεί σε επόμενη ανάρτηση μας.

 

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares