Τρίτη, 02 Ιουλίου 2013 15:48

Δυναμικό “παρών” ο Φοίνικας στο Beach Volleyleague 2013

Του Δημήτρη Ζολώτα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, στο Anima Club στη Σαρωνίδα, το τουρνουά Beach Volleyleague 2013, η πρώτη διοργάνωση Beach Volley που πραγματοποιήθηκε από την ΕΣΑΠ. Από τη διοργάνωση δεν μπορούσε να απουσιάσει και η ομάδα μας, καθώς εκπροσωπήθηκε από το δίδυμο των συριανών Νίκου Αρβανίτη και Δομένικου Μαραγκού, ενώ ο πρώτος αγωνίστηκε και στο μεικτό με συμπαίκτρια την Άντζελα Βαμβακούση, κόρη του τιμ-μάνατζερ του Φοίνικα Μανώλη Βαμβακούση, η οποία έχει αναδειχθεί από το σύλλογό μας και έχει αγωνιστεί επί σειρά ετών στα τμήματα υποδομής και το γυναικείο τμήμα του Φοίνικα.

Στο μεικτό οι Αρβανίτης και Βαμβακούση πραγματοποίησαν εξαιρετική πορεία, φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Νότου. Το συριανό δίδυμο ξεκίνησε με νίκη 2-0 σετ επί των Τριανταφυλλίδη/Καπόλου, ενώ το ίδιο εύκολα (2-0 σετ) ξεπέρασαν το εμπόδιο και των Κορού/Κωνσταντάκης. Στον τελικό του Νότου τέθηκαν αντιμέτωποι με το πανίσχυρο δίδυμο των Νίκου Ρουμελιώτη/Βάσω Καραντάσιου και γνώρισαν την ήττα με 2-0 σετ.

Στην κατηγορία των ανδρών, οι Αρβανίτης/Μαραγκός τα πήγαν πολύ καλά και έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Νότου. Συγκεκριμένα, στο πρώτο παιχνίδι επικράτησαν με 2-1 σετ των Σάκη Ψάρρα/Αργύρη Ζερμά, ενώ στο δεύτερο αγώνα τους ξεπέρασαν εύκολα (2-0 σετ) το εμπόδιο των Μάνου Καμμά/Γιώργου Μπέλεχα. Με τις δύο αυτές νίκες εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα ημιτελικά του Νότου όπου γνώρισαν την ήττα (0-2 σετ) από δύο αθλητές που έχουν αγωνιστεί παλιότερα στην ομάδα μας, τους Γιάννη Αλεξίου/Σπύρο Αναστασίου.

ΦΩΤΟ: Mary Samiotou, Newsports Photo Agency

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares