Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 07:41

«Ο Φοίνικας με έπεισε να γυρίσω στην Ελλάδα»

Έναν από τους κορυφαίους Έλληνες κεντρικούς, αλλά και παλιό του…

γνώριμο μιας και έχουν συνεργαστεί για δύο χρόνια στην Λαμία, επέλεξε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος για να “θωρακίσει” το κέντρο του Φοίνικα που χτίζει για την προσεχή αγωνιστική σεζόν. Ο Παναγιώτης Πελεκούδας, παρά το νεαρό της ηλικίας του, μόνο άπειρος δεν μπορεί να θεωρηθεί, καθώς έχει συμπληρώσει μία τετραετία αγωνιζόμενος σε υψηλό επίπεδο, ενώ έχει ήδη προλάβει να χριστεί 13 φορές διεθνής με την Εθνική Ομάδα των ανδρών. Ειδικά η περσινή χρονιά, όπου αγωνίστηκε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου (Α1 Ιταλίας) με την CMC Ravenna, αποτελεί τεράστια εμπειρία που ανεβάζει επίπεδο τον κάθε αθλητή.

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας του με τον Φοίνικα, ο Πελεκούδας μίλησε στον Δημήτρη Ζολώτα ως παίκτης της ομάδας μας πλέον. Τόνισε πως η προσέγγιση και το ενδιαφέρον του Φοίνικα ήταν οι λόγοι που τον έκαναν να επιστρέψει στην Ελλάδα, ενώ δεν έκρυψε την φιλοδοξία του να του δοθεί μέσω του Φοίνικα η ευκαιρία να αγωνιστεί και πάλι στο εξωτερικό:

«Πήρα την απόφαση να γυρίσω στην Ελλάδα λόγω του Φοίνικα. Η διοίκηση και ο προπονητής έδειξαν πολύ ενδιαφέρον για μένα και με προσέγγισαν με τον κατάλληλο τρόπο. Είχα κάποιες προτάσεις να συνεχίσω στο εξωτερικό, ωστόσο καμία δεν άξιζε τόσο ώστε να μην επιστρέψω στην Ελλάδα για να αγωνιστώ στον Φοίνικα. Θέλω πολύ να παίξω στην ομάδα της Σύρου, να κάνουμε μία πολύ καλή χρονιά ώστε να μου δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστώ και πάλι στο εξωτερικό. Κάνω ένα βήμα προς τα πίσω ώστε να πατήσω σταθερά και να φύγω με σιγουριά προς τα μπροστά!»

Για τον προπονητή του Δημήτρη Ανδρεόπουλο με τον οποίο γνωρίζονται καλά, είχε μόνο καλά λόγια να πει: «Με τον κόουτς είχαμε μία πολύ καλή συνεργασία στη Λαμία για δύο χρόνια. Τον θεωρώ πολύ αξιόλογο προπονητή και χαίρομαι που μου δίνεται η ευκαιρία να συνεργαστούμε και πάλι». Κλείνοντας, ο διεθνής κεντρικός ανέφερε: «Εύχομαι να έχουμε μία καλή χρονιά, χωρίς προβλήματα και τραυματισμούς ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares