Πέμπτη, 11 Ιουλίου 2013 20:29

ΑΟ Θήρας: Πήρε Μουντάκη, έχει «πολυεργαλείο» [VID].

Σε οριστική συμφωνία με την έμπειρη Θεσσαλονικιά Νίκη Μουντάκη, ήρθε χθες η διοίκηση του ΑΟ Θήρας, που βάζει γερές βάσεις, χτίζοντας δυνατή ομάδα ικανή να πρωταγωνιστήσει στην Α2 Γυναικών.

moyntaki 1Μεταγραφική επιτυχία για τον ΑΟ Θήρας θεωρείτε η συμφωνία με τη Νίκη Μουντάκη, η οποία έχει αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην Α1 Γυναικών με την φανέλα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, ενώ έχει αγωνιστεί και στον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου. Πέρυσι η παίκτρια αγωνιζόταν, στο πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών με τη Νέα Γενεά Ασβεστοχωρίου.

Άνετα τα χαρακτηριστικά της μπορούν να την κατατάξουν ως ένα «πολυεργαλείο» του Βόλεϊ, καθώς η Μουντάκη αγωνίζεται με ευχέρεια σε πολλές θέσεις μέσα στο τερέν, πράγμα που αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην προπονήτρια Ελένη Μεμετζή.

Η Νίκη Μουντάκη διαπρέπει και στον χώρο του BeachVolley, όπου τα τελευταία χρόνια διαγράφει σπουδαίες πορείες με δίδυμο τη Μαρία Κοτέογλου. Τα καλύτερα έρχονται για τον ΑΟ Θήρας, αφού σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες η ομάδα της Σαντορίνης τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινώσει «βαρύ όνομα» από την Α1.

Η ανακοίνωση του ΑΟ Θήρας:

"Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ ανακοινώνει ότι ήλθε σε συμφωνία με την Μουντάκη Φερενίκη η οποία θα ενισχύσει την ομάδα της Σαντορίνης για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Η αθλήτρια αποτελεί τη τρίτη μεταγραφή του συλλόγου. Αγωνίζεται τόσο σαν ακραία όσο και σαν libero, κατάγεται από την Θεσσαλονίκη και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε ομάδες με συμμετοχή στην Α1 και Α2 εθνική κατηγορία.

Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Α.Ο. ΘΗΡΑΣ".

Εκ Του Δ.Σ του

Α.Ο. Α.Ο.ΘΗΡΑΣ.

Δείτε βίντεο με δηλώσεις της Νίκης Μουντάκη από την κατάκτηση της πρώτη θέσης στο "North Area Beach Volley Circuit 2013" που έγινε στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

 

Πηγή βίντεο:  www.livemedia.gr

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares