Σάββατο, 13 Ιουλίου 2013 15:14

Στο Μεσολόγγι η συριανή Βαμβακούση του ΓΣ Ηλιούπολης

Στο Μεσολόγγι θα βρίσκετε η συριανή αθλήτρια του βόλεϊ Άντζελα Βαμβακούση για το beach Volley Espede.

Mεταξύ των αθλητριών που θα λάβουν μέρος στο Ionian Beach Volley ESPEDE 2013 που θα γίνει από 15 - 21 Ιουλίου, θα είναι και οι: 18χρονη Παναγιώτα Σούρα της Ένωσης Βύρωνα, η 21χρονη  Κατερίνα Δαουλτζόγλου του Άρη Θεσσαλονίκης και η 21χρονη  Νάντια Μωραϊτίδη του Ηρακλή Κηφισιάς.

Η Άντζελα Βαμβακούση αγωνίζεται στον ΓΣ Ηλιούπολης. Έχει αναδειχθεί από τις ακαδημίες του Φοίνικα όπου μέχρι τα 18 της που έφυγε για σπουδές αγωνίστηκε σ' όλα τα τμήματα υποδομής και τη γυναικεία ομάδα.

Είναι κόρη του τιμ-μάνατζερ του Φοίνικα Μανώλη Βαμβακούση. Τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται και στο beach volley, όπου φέτος συμμετείχε στο 2o Masters του Πανελλήνιου Σιρκουί Beach Volley της ΕΟΠΕ που έγινε στην πλατεία Μιαούλη της Σύρου με συμπαίκτρια την Φάνια Πρίντεζη (επίσης από τις ακαδημίες και τη γυναικεία ομάδα του Φοίνικα). Παράλληλα, αγωνίστηκε και στο Beach Volleyleague 2013 που διοργάνωσε η ΕΣΑΠ, στην κατηγορία του μικτού με συμπαίκτη τον αθλητή του Φοίνικα Νίκο Αρβανίτη, όπου κατέλαβαν την 2η θέση στον όμιλο του Νότου και θα συμμετάσχουν στην τελική φάση της διοργάνωσης που θα πραγματοποιηθεί αρχές Αυγούστου.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares