Τρίτη, 16 Ιουλίου 2013 16:43

Βαμβακούση: Ο Φοίνικας είναι το σπίτι μου και η οικογένεια μου

Την 2η θέση πείρε η συριανή αθλήτρια Άντζελα Βαμβακούση στο μεικτό τουρνουά Beach Volley Academy που διεξήχθη στην παραλία της Βάρκιζας.

Η νεαρή αθλήτρια είχε συμπαίκτη της τον Γιώργο Καντιώτη. Στο τουρνουά πήραν μέρος συνολικά 76 ομάδες.

vamvakousi-antzela-manolis

Ο Φοίνικας ήταν είναι και θα είναι το σπίτι μου και η οικογένεια μου.

Η Άντζελα Βαμβακούση έκανε στο sportcyclades τις εξής δηλώσεις: «Αρχικά είμαι παρά πολύ χαρούμενη που μέσα σε ένα χρόνο μονό ενασχόλησης μου με το beach volley κατάφερα να έχω πρωταγωνιστικό ρόλο στα τουρνουά που συμμετέχουν καταξιωμένοι αθλητές και αθλήτριες με εμπειρία. Στόχος μου είναι να γίνω όσο το δυνατόν καλύτερη μπορώ μέσα από ασταμάτητη προπόνηση αλλά και με την προθυμία μου να ακούω κάθε συμβουλή που μου δίνεται μειώνοντας αφενός τα λάθη κατά την διάρκεια των αγώνων και βελτιώνοντας τη τεχνική μου αφετέρου.

Σε ερώτηση μας για τον επόμενο σταθμό της καριέρας της που θα είναι στους Τράχωνες μας απάντησε: Όσο για τους Τράχωνες, είναι τιμή μου που ένας τέτοιος προπονητής όπως ο κύριος Περόπουλος με εμπιστεύτηκε στη ομάδα του. Τον εκτιμώ για τις γνώσεις του πάνω στο αντικείμενο της πετοσφαίρισης αλλά και για το ήθος του ως άνθρωπος και θα χαρώ πολύ να συνεργαστώ μαζί του.

Κλείνοντας δεν θα μπορούσαμε να μην ρωτήσουμε και για την μεγάλη της αγάπη τον Φοίνικα!: Ο Φοίνικας ήταν είναι και θα είναι το σπίτι μου και η οικογένεια μου. Ευχαριστώ τον προπονητή μου κύριο Γιώργο Αλτουβά και τις βάσεις που μου έδωσε στο να ανταπεξέλθω στις απαιτήσεις τέτοιων κατηγοριών όπως είναι η Α1 και Α2 εθνική κατηγορία αλλά και τον κύριο Χάρη Μάντη, ο οποίος υπήρχε προπονητής μου στο γυναικείο τμήμα την τελευταία χρονιά όπου στο τελευταίο παιχνίδι με τη "Πανναξιακό" για τη άνοδο ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα λίμπερο και τελικά όπως αποδείχθηκε ήταν η θέση του μέλλοντος μου. Εύχομαι στα κορίτσια να έχουν μια καλή χρονιά και να ανεβούν στην Α2 εθνική κατηγορία που ξέρω πως τόσο πολύ επιθυμούν. Επίσης όσον αφορά το αντρικό τμήμα, εύχομαι μια καλύτερη χρονιά από τη περσινή που μας πίκρανε λίγο με τις ατυχίες και τους τραυματισμούς. Ελπίζω φέτος να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας και είμαι σίγουρη πως μέσα από τη σκληρή δουλειά θα τα καταφέρουν.

Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε στην κυκλαδίτισσα βολεϊμπολίστα, καλή επιτυχία και να είναι πάντα γερή και δυνατή.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares