Σάββατο, 27 Ιουλίου 2013 17:34

Παράταση στην συνεργασία μεταξύ Μ. Αλεξάνδρου και Φοίνικα.

Δεν υπάρχει κάτι νεότερο σχετικά με τον ΣΒΣ Μέγας Αλέξανδρος και πιο συγκεκριμένα με την συνεργασία με τον ΑΟ Φοίνικα Σύρου καθόσον οι διοικούντες έχουν ρίξει βάρος και τρέχουν για τα θέματα της ανδρικής ομάδας (ανανεώσεις, μεταγραφές, γήπεδο, χορηγίες, διαρκείας).

Όπως όλα δείχνουν, η συνεργασία για φέτος δείχνει να μεταφέρεται για την επόμενη αγωνιστική χρονιά καθώς εκτός των παραπάνω έχουν "παγώσει" και τα σεμινάρια του ΣΕΠΠΕ για την κάρτα προπονητή που παρακολουθεί ο παίχτης/προπονητής Αντώνης Στεφάνου.

 

Μια τέτοια συνεργασία ειδικά για τμήματα υποδομών απαιτεί πολύ ενδελεχή προετοιμασία για το πως θα στηθεί και οργανωθεί. Όσον αφορά την ανδρική ομάδα έγιναν κάποιες κρούσεις ανεπίσημες για την ενίσχυση της σε συριανά παιδιά αλλά δεν προχώρησαν για διάφορους λόγους, ως συνέπεια αυτού, το ρόστερ παραμένει ίδιο με πέρυσι.

 

Ο κ. Στεφάνου μας δήλωσε: «για το προσεχές πρωτάθλημα, βασικά αναμένω να δούμε ποιες ομάδες θα δηλώσουν (ευελπιστώ και εύχομαι όλες - ΑΣΕ Νεωρίου, Ποσειδώνας Τήνου και Πανναξιακός ΑΟΝ) να γίνουν όλες οι αγωνιστικές του πρωταθλήματος χωρίς μηδενισμούς και αποβολές σε συνεργασία πάντα και συνεννόηση με την τοπική επιτροπή και να υπερασπιστούμε το τίτλο του πρωταθλητή Κυκλάδων. Παροτρύνω τα άλλα σωματεία που συμμετέχουν σε άλλες κατηγορίες αν μπορούν να κατεβάσουν και ανδρικό όπως ο ΖΕΥΣ Φιλώτιου, ΑΟ Πάρου ή κάποια από την Σαντορίνη ώστε να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα.»

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares