Δευτέρα, 05 Αυγούστου 2013 18:21

Τρίτοι οι Αρβανίτης, Μαραγκός και Βαμβακούση

Του Δημήτρη Ζολώτα

Την τρίτη θέση κατέλαβαν τελικά οι Νίκος Αρβανίτης και Δομένικος Μαραγκός στην τελική φάση του Beach Volley League 2013 που πραγματοποιήθηκε χθες στην Γ’ Μαρίνα Γλυφάδας. Οι δύο συριανοί αθλητές εκπροσώπησαν επάξια τον Φοίνικα σ’ αυτή την διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος από την ΕΣΑΠ.

Μετά την εξαιρετική παρουσία τους στην πρώτη φάση, που είχε πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουνίου στο Anima Club της Σαρωνίδας, οι Αρβανίτης/Μαραγκός αγωνίστηκαν χθες στα ημιτελικά με αντιπάλους τους Βλαχάκη/Παπαγγελόπουλο και γνώρισαν την ήττα στις λεπτομέρειες με 1-2 σετ. Οι δύο αθλητές της ομάδας μας έχασαν το 1ο σετ με 15-21, ωστόσο στο 2ο σετ πάλεψαν και δικαιώθηκαν, ισοφαρίζοντας με 24-22. Το 3ο σετ κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τους Βλαχάκη/Παπαγγελόπουλο να επικρατούν τελικά με 15-12 και να παίρνουν το εισιτήριο για τον τελικό όπου ηττήθηκαν από τους Δαλακούρα/Κουμεντάκη με 1-2 σετ.

Τρίτοι στο μεικτό Αρβανίτης/Βαμβακούση

Ο Νίκος Αρβανίτης κατέλαβε την 3η θέση και στην κατηγορία του μεικτού όπου αγωνίστηκε με συμπαίκτρια την πρώην αθλήτρια του Φοίνικα και κόρη του τιμ-μάνατζερ του συλλόγου Μανώλη Βαμβακούση, Άντζελα Βαμβακούση. Και σ’ αυτή την περίπτωση το συριανό δίδυμο έχασε στις λεπτομέρειες την είσοδό του στον τελικό, καθώς ηττήθηκε με 1-2 σετ (19-21, 21-19, 13-15) από τους Παντελή Μαρτίνου/Εύα Κουρέλου (ηττήθηκαν στον τελικό από τους Νίκο Ρουμελιώτη/Βάσω Καραντάσιου).

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares