Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013 23:14

Πανναξιακός ΑΟΝ: Έμειναν οι «Αμαζώνες»

Τρεις ακόμα ανανεώσεις ανακοίνωσε το Δ.Σ. του Πανναξιακού ΑΟΝ. Ο λόγος για τις: Στέλλα Λαγουδάκη, Άννα Καρπουζά και Ξένια Κακουράτου, που θα συνεχίσουν να φορούν τη φανέλα της ομάδας της Νάξου και στην Α1.

Οι τρεις παίκτριες ήταν από τους βασικούς συντελεστές στην ιστορική άνοδο του Πανναξιακού στην μεγάλη κατηγορία, πράγμα που οδήγησε τους ιθύνοντες του Πανναξιακού να τους προτείνουν την ανανέωσηKARPOYZA της συνεργασίας.

Οι ανακοινώσεις του Πανναξιακού ΑΟΝ

Λαγουδάκη - Καρπουζά

Η έμπειρη ακραία, Στέλλα Λαγουδάκη θα ανήκει στο δυναμικό του Πανναξιακού Α.Ο.Ν. και την αγωνιστική περίοδο 2013-2014, όντας πλέον για τρίτη συνεχή χρονιά στην ομάδα μας.

Με το σωματείο μας ανανέωσε τη συνεργασία της και η αθλήτρια Άννα Καρπουζά, η οποία θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

KAKOURATOU XENIA 1Οι δύο αθλήτριες αποτέλεσαν βασικά στελέχη της ομάδας, που κέρδισε την άνοδο στην Α1 Εθνική Κατηγορία την περυσινή χρονιά και με τις ικανότητές τους και την εμπειρία τους θα τη βοηθήσουν να πετύχει και τους φετινούς της στόχους.

Οι συγκεκριμένες αθλήτριες, όπως και οι υπόλοιπες αθλήτριες της ομάδας μας, θα βρίσκονται την Δευτέρα 26 Αυγούστου στη Νάξο για την πρώτη προπόνηση της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Κακουράτου

Ο Πανναξιακός Α.Ο.Ν. είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του, για δεύτερη συνεχή χρονιά με την εικοσάχρονη λίμπερο, Ξένια Κακουράτου. Η συγκεκριμένη αθλήτρια συνέβαλε τα μέγιστα στην περυσινή επιτυχημένη πορεία της ομάδας και αποτελεί, βάσει των ικανοτήτων της και του νεαρού της ηλικίας της, εγγύηση για το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας μας.

Με τιμή,

Το Δ.Σ. του Πανναξιακού Α.Ο.Ν.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares