Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013 19:02

Πρώτη με εμπόδια

Μπορεί η πρώτη να έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο αλλά η ουσία είναι ότι η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ΑΟΝ ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (19:00) την πορεία του στα μεγάλα σαλόνια.

Και αυτή η «πρώτη» προπόνηση έγινε στο ανοιχτό γήπεδο και δη στον στίβο του Δημοτικού Σταδίου Νάξου λόγω των εργασιών που διεξάγονται και ολοκληρώνονται άμεσα εντός του κλειστού γυμναστηρίου ώστε όλα να είναι έτοιμα για το μεγάλο ραντεβού της ναξιώτικης ομάδας στην Α1 κατηγορία, επίπεδο όπου ποτέ στο παρελθόν ομάδα της Νάξου δεν έχει αγωνιστεί όσον αφορά ομαδικά αθλήματα. Και με το .καλησπέρα, ο νέος τεχνικός Ζόραν Κόβαζιτς έπιασε δουλειά με στόχο την εκγύμναση των κοριτσιών για την βελτίωση της φυσικής τους κατάστασης. Μάλιστα επιστράτευσε και .μουσική με σκοπό να δίνεται ο ρυθμός στα κορίτσια.

Απουσίες

Ποιες έδωσαν το παρών; Η Στέλλα Λαγουδάκη, η Άννα Καρπουζά, η Μελίνα Εμμανουηλίδου, Ξένια Κακουράτου και η Δώρα Γκολφινοπούλου. Αντίθετα, εκτός πρώτης ήταν οι ναξιώτισσες Ελένη Φάρκωνα, Χριστίνα Σέργη και η Στέλλα Φραγκίσκου που επιστρέφει και πάλι στην ενεργό δράση μετά από έναν χρόνο απουσίας λόγω εγκυμοσύνης. Η απουσία των τριών κοριτσιών οφείλεται σε επαγγελματικούς λόγους. Από εκεί και πέρα σήμερα αναμένεται να μπει στις προπονήσεις η  Αλίκη Κωσταντινίδου, ενώ αύριο θα είναι στη Νάξο και η Σερβαουγγαρέζα Κριστίνα Τσέσλιαρ ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε την έκπληξη με την έλευση και δεύτερης αλλοδαπής αθλήτριας με την οποία ο Πανναξιακός είναι σε διαπραγματεύσεις.  Παράλληλα το παρών στην πρώτη προπόνηση έδωσαν και οι Αδριανή Τσιμπλάκη, Ελίζα Αναγνώστου, Ιωάννα Μαυρομμάτη, Ατζέλικα Ευαγγελίστα, Ιωάννα Παντελιά, και Κική Βασιλάκη. Μέλη της βασικής ομάδας των Παγκορασίδων που πέρυσι κατέκτησε τον τίτλο για πρώτη φορά στην ιστορία τους όσον αφορά τις Κυκλάδες. 

Πηγή: Εφημερίδα Κυκλαδική

1H 2013 1

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Νικόδημος Λιανός

Ο "Τύπος" στην ηλεκτρονική του διάσταση. Η ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφημερίδα Νάξου, Μικρών Κυκλάδων και Κυκλάδων.

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares