Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 20:54

Αποκαλύπτεται μπροστά στο κοινό του!

Του Δημήτρη Ζολώτα

Μετά από περίπου ένα μήνα σκληρών προπονήσεων έφτασε η ώρα για τον Φοίνικα να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο! Αύριο το απόγευμα (ώρα έναρξης 17:00) η ομάδα μας δίνει τον πρώτο της φιλικό αγώνα για την φετινή σεζόν, υποδεχόμενη τον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δουν τα πρώτα αποτελέσματα της δουλειάς που έχουν κάνει, αν και φυσικά ακόμα είναι πάρα πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα. Αυτά τα παιχνίδια είναι περισσότερο για να… πειραματιστούν οι προπονητές, να δοκιμάσουν πρόσωπα, σχήματα και συστήματα, αλλά και για τους παίκτες να ξεφύγουν από την ρουτίνα των συνεχόμενων προπονήσεων και να αρχίσουν να μπαίνουν σε αγωνιστικό κλίμα.

Επίσης, τα φιλικά είναι σημαντικά και για τους φιλάθλους που μετά από “αποχή” σχεδόν πέντε μηνών θα μπορέσουν να δουν και πάλι την αγαπημένη τους ομάδα και να πάρουν μια πρώτη γεύση από το καινούριο ρόστερ που δημιούργησε ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος. Το φίλαθλο κοινό της Σύρου έχει αποδείξει την αγάπη του για το βόλεϊ και τον Φοίνικα και είναι σίγουρο ότι από αύριο κιόλας θα δώσει δυναμικά το παρών στην Β’ αίθουσα του Αθλητικού Κέντρου “Δημήτριος Βικέλας”.

Η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με την σημερινή προπόνηση, ενώ η αποστολή του φιλοξενούμενου Παναθηναϊκού αναμένεται στη Σύρο αύριο το πρωί. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα δώσουν και άλλο φιλικό το μεσημέρι (12:00) της Κυριακής, ενώ την προσεχή Τετάρτη (21:00) οι πράσινοι θα… ανταποδώσουν την φιλοξενία με την διεξαγωγή ενός ακόμη φιλικού στο κλειστό της Κυψέλης.

 

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Με Ραντοβίκοβιτς στις ακαδημίες Από νωρίς στα βαθιά »

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares