Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2013 14:47

Φιλικά με ΑΕΚ έκλεισαν οι πειρατές

Του Δημήτρη Ζολώτα

Συμφωνία για την διεξαγωγή δύο πολύ δυνατών φιλικών αγώνων με αντίπαλο την ΑΕΚ, το προσεχές Σαββατόκυριακο 21-22 Σεπτεμβρίου, έκλεισε ο Φοίνικας.

Συγκεκριμένα, η συριανή ομάδα θα φιλοξενήσει την Ένωση και θα πραγματοποιηθούν δύο παιχνίδια, όπως και την περασμένη εβδομάδα με τον Παναθηναϊκό. Το πρώτο φιλικό θα γίνει το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 19:00 και το δεύτερο την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου με ώρα έναρξης στις 12:00.

Έτσι, ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος θα μπορέσει να προετοιμάσει ακόμα καλύτερα την ομάδα του και να κάνει τις δοκιμές του απέναντι σ’ έναν αντίπαλο που αν και νεοφώτιστος στην Volleyleague ΟΠΑΠ, έχει ενισχυθεί σημαντικά και έχει υψηλές φιλοδοξίες για την φετινή σεζόν.

Τα φετινά φιλικά του “πειρατικού” έφτασαν αισίως τα οκτώ, καθώς αύριο (21:00, κλειστό Κυψέλης) διεξάγεται το τρίτο παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, ενώ την επόμενη εβδομάδα (27-29 Σεπτεμβρίου) ακολουθεί η τελική… πρόβα πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων με την διεξαγωγή του 1ου Διεθνούς Τουρνουά Πετοσφαίρισης Νοτίου Αιγαίου στο οποίο θα συμμετάσχουν σπουδαίοι σύλλογοι από το εξωτερικό.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares