Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου 2013 08:27

Στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών ο Φοίνικας

Στην Αθήνα βρέθηκε το τελευταίο διήμερο ο Φοίνικας, με αφορμή το φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό χθες το βράδυ, ωστόσο ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος και οι συνεργάτες του δεν έχασαν την ευκαιρία να συνδυάσουν “το τερπνόν μετά του ωφελίμου”.

Έτσι, σήμερα το πρωί η αποστολή της συριανής ομάδας μετέβη στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών στο Μαρούσι, προκειμένου οι παίκτες να υποβληθούν σε εξειδικευμένες ιατρικές εξετάσεις από τον καταξιωμένο στο χώρο του ορθοπαιδικό χειρουργό Δημήτριο Τσούκα. Όλοι οι αθλητές υποβλήθηκαν σε ειδικά τεστ με υπερσύγχρονα ιατρικά μηχανήματα, προκειμένου το τεχνικό επιτελείο να έχει πλήρη εικόνα για την κατάσταση του κάθε αθλητή ξεχωριστά.

Η διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και οι αθλητές του Φοίνικα εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες στον Dr. Δημήτριο Τσούκα και το Ιατρικό Κέντρο Αθηνών για την πολύτιμη βοήθεια και συνεργασία στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία της ομάδας ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2013-2014.

Ορθοπαιδικός Χειρουργός Δημήτριος Τσούκας (www.tsoukas-ortho.gr)

Ο ορθοπαιδικός χειρουργός Δημήτριος Τσούκας είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής και Κλινικής Αθλητικών Κακώσεων του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, καθώς και Διευθυντής του Κέντρου Ελάχιστα Επεμβατικής Ορθοπαιδικής και Αθλητιατρικής Χειρουργικής – MIOSMED Center.

Παράλληλα, είναι ο ιδρυτής και επιστημονικός διευθυντής του Ορθοπαιδικού και Αθλητιατρικού Κέντρου Πρόληψης Υγείας Orthopraxis (www.ortho-praxis.gr). Πρόκειται για το Πρότυπο Κέντρο Προληπτικής Ιατρικής με Ορθοπαιδική και Αθλητιατρική κατεύθυνση που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2007. Διαθέτει εξελιγμένα συστήματα και τεχνικές αξιολόγησης που εξασφαλίζουν την ακριβή μέτρηση παραμέτρων που σχετίζονται με το μυοσκελετικό σύστημα, προλαμβάνοντας όσο είναι δυνατό παθήσεις και κακώσεις.

Η ενασχόλησή του με τον χώρο του αθλητισμού είναι πλούσια, καθώς, μεταξύ άλλων, έχει διατελέσει υπεύθυνος ιατρός των κάτωθι: ΕΟΠΕ (Εθνικές ομάδες ανδρών, γυναικών και beach volley), ΕΣΑΠ (μέλος Ιατρικής Επιτροπής), ΠΑΕ Εθνικός Αστέρας, ΠΑΕ Ηλυσιακός, ΠΑΕ Λεβαδειακός, Εθνικός, ΚΑΕ Αμαρουσίου, γυναικεία ομάδα μπάσκετ Αθηναϊκού, ΚΑΕ Πανελλήνιος, Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας (μέλος Υγειονομικής Επιτροπής), All Star Games μπάσκετ ανδρών (από το 2002 έως το 2011), όλα τα τμήματα του Ιωνικού Ν. Φιλαδέλφειας, όλα τα τμήματα των εκπαιδευτηρίων ΔΟΥΚΑ, όλα τα τμήματα του Παπάγου ΑΣ, ανδρικές ομάδες βόλεϊ Παναθηναϊκού και Πανελληνίου, γυναικείες ομάδες βόλεϊ Ηρακλή Κηφισιάς, Βύρωνα και Μαρκόπουλου, μπάσκετ ανδρών Ηλυσιακού, μπάσκετ γυναικών Πειραϊκού ΓΣ.

Του Δημήτρη Ζολώτα

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares