Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου 2013 01:56

Με άριστα το πρώτο τεστ

Άκρως ικανοποιητικά κρίνονται τα αποκαλυπτήρια της Γυναικείας ομάδας βόλεϊ του ΑΟ Θήρας, καθώς χθες στο πρώτο επίσημο φιλικό μικρής διάρκειας νίκησε 2-1 σετ (22-25,25-22,19-25) μέσα στο "Ζηρίνειο" την αντίστοιχη ομάδα του ΖΑΟΝ, που φέτος θα αγωνίζεται στον 2ο όμιλο της Α2.

Οι παίκτριες της Ελένης Μεμετζή, παρόλο το μικρό διάστημα συνύπαρξης τους έδειξαν πολύ καλά στοιχεία και κυρίως στο 3ο σετ όπου «έλυσαν» ακόμα περισσότερο επιβεβαίωσαν ότι βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο της δημιουργίας ενός δυνατού συνόλου.

Για την Σαντορινιά ομάδα αγωνίστηκαν οι: ΤΣΒΕΤΚΟΒΑ Ζ., ΒΟΥΒΟΥΛΗ Α., ΛΙΑΚΟΥ Β., ΜΟΥΝΤΑΚΗ Ν., ΦΥΤΡΟΥ Ε., ΜΗΝΔΡΙΝΟΥ Α., ΨΥΛΛΑΚΗ Ι., ΚΑΚΡΙΔΩΝΗ Α (c), ΤΣΟΧΑΤΖΗ Μ,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ Χ.

Ο ΑΟ Θήρας θα έχει αύριο την ευκαιρία να δώσει ακόμα ένα γερό φιλικό τεστ, κόντρα στον ΓΣ Χαλανρίου των πολλών μεταγραφών, που φέτος έχει σαν μόνο στόχο την άνοδο στην Α2. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα βραβευτεί η Ελένη Μεμετζή για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά της ως αθλήτρια στο ελληνικό βόλεϊ, καθώς και τον Πρωταθλητή Κυκλάδων, σύλλογο της Σαντορίνης, για την άνοδό του στην Α2 Εθνική Κατηγορία Γυναικών. 

Στα αξιοσημείωτα ήταν και η παρουσία στον πάγκο του ΖΑΟΝ της Πηνελόπης Μπλάμη, η οποία μετρά πάνω από 250 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα, ενώ αγωνιζόταν στην ΑΕΚ. Φυσικά η συνάντηση της με την Ελένη Μεμετζή, έδωσε την ευκαιρία στις δύο μεγάλες αθλήτριες να μιλήσουν για αρκετή ώρα και να θυμηθούν τις καλές στιγμές που είχαν ως συμπαίκτριες στην Εθνική ομάδα.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares