Τάσος Ζαννής

Τάσος Ζαννής

Όχι έτσι! Όνειρο ήταν και έσβησε. Η Ελλάδα πάλεψε μέχρι τέλους στην έδρα της Γεωργίας, αλλά μετά το 0-0 στην κανονική διάρκεια και την παράταση, ηττήθηκε με 4-2 στα πέναλτι και αποκλείστηκε στο τελευταίο παιχνίδι πριν τα τελικά του Euro 2024! Μοιραίοι από την «άσπρη βούλα» Μπακασέτας και Γιακουμάκης. Δοκάρι στην παράταση ο Μαυροπάνος.

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Η Θύελλα Καμαρίου επικράτησε με 6-2 του ΑΜΕΣ Νηρέα στη Σαντορίνη για το πρωτάθλημα της Κ16.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ο Πανναξιακός αντιμετώπισε Πανθηραϊκό 1 και Πανθηραϊκό 2 για την εξ αναβολής 6η και 7η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κ16 παίρνοντας δύο νίκες.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Η ΕΟΠΕ έκανε γνωστό το πλήρες πρόγραμμα των Play Off και Play Out στην Volley League Γυναικών. Δείτε πότε αγωνίζεται ο ΑΟ Θήρας με τη Θέτιδα Βούλας στα προημιτελικά.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο Πανσιφναϊκός επικράτησε 2-1 του ΠΑΣ Τήνου στην Ερμούπολη για την 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα Κ16. Ήταν το δεύτερο παιχνίδι που έγινε την ίδια μέρα.

Κατηγορία ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ

Ολοκληρώθηκε η 28η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με τις κυκλαδίτικες ομάδες να πετυχαίνουν σημαντικές νίκες. Η Ελλάς Σύρου επικράτησε εύκολα με 6-0 του Μεσολογγίου στην Ερμούπολη, ενώ η ΑΕ Μυκόνου πέρασε θριαμβευτικά με 3-0 από την έδρα του Πανελευσινιακού. Δείτε τα αποτελέσματα, τη βαθμολογία του ομίλου και την επόμενη αγωνιστική.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Την παραμονή του στη Volley League και τη νέα σεζόν πανηγυρίζει ο Φοίνικας Σύρου, ο οποίος επικράτησε με 3-1 σετ της Καλαμάτας για το 3-0 στη σειρά των playouts!

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Ο ΑΟ Θήρας ηττήθηκε με 3-0 σετ από τον Ολυμπιακό στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Volleyleague Γυναικών και κατέλαβε την 4η θέση στο πρωτάθλημα και στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει την 5η ομάδα της κατάταξης, Θέτιδα Βούλας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Η Ελλάς Σύρου ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Μεσολογγίου, πήρε εύκολα τη νίκη με 6-0 στην Ερμούπολη, χρησιμοποιώντας μάλιστα αρκετούς νεαρούς παίκτες αλλά και παιδιά από την ακαδημία. 3η διαδοχική νίκη για τους Συριανούς που ανέβηκαν στην 6η θέση με 48 βαθμούς.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ
Σελίδα 1 από 204

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35