Σπύρος Μάκαρης

Σπύρος Μάκαρης

Πυρετώδεις είναι οι προετοιμασίες στον ΠΑΣ Νάξου για την επανεκκίνηση των προπονήσεων μετά την οδηγία που εξέδωσε η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.

Ανεγκέφαλοι και κάφροι προκάλεσαν ζημιές σε αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού της Σαντορίνης, προκαλόντας τον αποτροπιασμό της τοπικής κοινωνίας που βλέπει από την μία πλευρά τον ΔΑΠΠΟΣ να προσπαθεί να αποκαταστήσει και από την άλλη κάποιους να βανδαλίζουν την δημόσια περιουσία που ανήκει στη νεολαία του νησιού.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της 12ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Football League που θα γίνει την Κυριακή 16/5.

Τρίτη, 11 Μαΐου 2021 20:21

Επισκοπή - Ρόδος 0-0 [highlights)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές του αγώνα Επισκοπή-Ρόδος 0-0, που έγινε στο γήπεδο του ''Γάλλου'' στο Ρέθυμνο στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Football League. 

Η διοργανώτρια κοινοποίησε τις ποινές των ποδοσφαιριστών και των αξιωματούχων της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Football League στον Νότιο Όμιλο.

Στο Νότιο οι εκκρεμότητες γίνονται όλο και περισσότερες. Μετά από την 11η αγωνιστική μόνο η Καλαμάτα θα έχει δώσει όλα τα παιχνίδια της, ενώ θα εκκρεμούν οκτώ αγώνες.

Το ''βαρύ πυροβολικό'' του ΑΟ Πύργου, θα αποτελέσει και τη νέα αγωνιστική περίοδο την αιχμή της επίθεσης της ομάδας από τη Σαντορίνη.

Ποδοσφαιριστής ''κόσμημα'' για το ποδόσφαιρο της Σαντορίνης, ο Σόλωνας Φύτρος είπε το ναι και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του τόπου του στον ΑΟ Πύργου.

Οι ανανεώσεις στον Πύργο καλά κρατούν, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ήρθε σε συμφωνία με ακόμα δύο ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν μέλη του ρόστερ της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022.

Από τη Δευτέρα 10 Μαΐου 2021 ξεκινούν οι αιτήσεις εγγραφής και επανεγγραφής νηπίων στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων για το σχολικό έτος 2021-2022. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται έως την Παρασκευή 11 Ιουνίου  2021.

Σελίδα 1 από 1355

© 2004 - 2021 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35