Τρίτη, 14 Μαΐου 2024 17:56

Επτά νέοι κριτές καλαθοσφαίρισης στη Μήλο Κύριο

Επτα (7) κριτές αγώνων καλαθοσφαίρισης διαθέτει πλέον το νησί της Μήλου έπειτα από την ολοκλήρωση της σχολής που έγινε στο νησί έπειτα από πρωτοβουλία του Παμμηλιακού που στηρίχθηκε από την ΕΣΚ Κυκλάδων και ο Σύνδεσμος Κριτών Αττικής.

FA6WOTwg

Η πρόεδρος του ΣΚΚΑ κα. Τάνια Μερίκα και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αναστάσιος Αναστασόπουλος δίδαξαν τους συμμετέχοντες, οι οποίοι μάλιστα έκαναν και πρακτική εξάσκηση.

Ο πάντα φιλόξενος οικοδεσπότης Παμμηλιακός φρόντισε ώστε οι φιλοξενούμενοι παράλληλα με την σχολή να χαρούν τη διαμονή τους στο φιλόξενο νησί της Μήλου, με τον πρόεδρο Μιχάλη Βαμβακάρη να τους δωρίζει μάλιστα δύο αναμνηστικά καραβάκια.

QSc3ZCzr

Η σχετική ανακοίνωση:

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η διεξαγωγή της πρώτης Σχολής Κριτών Καλαθοσφαίρισης στο νησί μας.

Η σχολή πραγματοποιήθηκε στις 26, 27 και 28 Απριλίου στο Συνεδριακό Κέντρο Μήλου και τελούσε υπό την αιγίδα της ΕΣΚ Κυκλάδων σε συνεργασία Σύνδεσμο Κριτών Αττικής και τον Παμμηλιακό

Πλέον το νησί μας διαθέτει εφτά (7) κριτές, καθώς τις εξετάσεις πέρασαν με επιτυχία οι εξής: Κυπραίος Ιάκωβος, Κύρμου Σουζάνα, Κομαρής Ιωάννης, Ιορδανίδου Έλλη, Κυρίτση Ειρήνη, Μαυρογιάννη Αικατερίνη.

Στη σχολή δίδαξαν με μοναδικό τρόπο οι καλύτεροι του είδους. Η πρόεδρος του ΣΚΚΑ κα. Τάνια Μερίκα και ο Γενικός Γραμματέας κ. Αναστάσιος Αναστασόπουλος. 

Στο πλαίσιο της σχολής έγινε και πρακτική εξάσκηση στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας u14 του συλλόγου μας με τον ΑΟ Πάρου.

Ευχαριστούμε τους συμμετέχοντες και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε μέσα από την καρδιά μας την κυρία Τάνια Μερίκα και τον κύριο Αναστάσιο Αναστασόπουλο και να τους απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για να επισκεφθούν ξανά το νησί μας. 

Ευχαριστούμε τις επιχειρήσεις: Milos Iaccomodation του κ. Δημήτρη Πουλάκη, το Monk του κ. Δημήτρη Πολυλάκη και της κα. Μαρίας Σφακάκη, όπως και Τα Γλαρονήσια των κ.κ. Πέτρου και Μιχάλη Βαμβακάρη για τη φιλοξενία της κ. Μερίκα και του κ. Αναστασόπουλου.

Τέλος, ευχαριστούμε την ηγέτιδα εταιρία του νησιού μας IMERYS, που για ακόμη μία φορά ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα μας για την παραχώρηση της αίθουσας του Συνεδριακού Κέντρου Μήλου.

Συνεχίζουμε με γνώμονα την οργάνωση, στοχεύοντας στην καλύτερη ανάπτυξη του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης στο νησί μας.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares