Κυριακή, 11 Μαρτίου 2012 17:05

Η συνάντηση της ΕΠΣΚ με ομάδες της Άνδρου, Τήνου, Σύρου και Μυκόνου

yiannis-sigalas-edra

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα δημοτικών συμβουλίων του δήμου Τήνου η συνάντηση των εκπροσώπων της Ε.Π.Σ Κυκλάδων και των αντίστοιχων από τα σωματεία των νησιών Τήνου, Άνδρου και Μυκόνου.

Την Ε.Π.Σ Κυκλάδων εκπροσώπησαν ο πρόεδρος κύριος Σιγαλας μαζί με τους κύριους Χωριανόπουλο και Κουτρα ενώ παρευρέθηκαν τα σωματεία του Α.Ο Τήνου Α.Ε Στενής, Άνω Μερας, Ανδριακου, και Αστέρα Κορθιου. William Hill Sports

Όμιλος Άνδρου, Σύρου, Τήνου και Μυκόνου

 

Η συζήτηση ξεκίνησε με τον κο Σιγαλα να ρωταει τα αρμόδια σωματεία πως θα ήθελαν να είναι ο καταρτισμός των ομίλων για την νέα αγωνιστική περίοδο και αν θα πάμε στην δημιουργία δυο ή τριών ομίλων ή αν υπάρχει κάποια άλλη πρόταση από τους παρευρισκόμενους. Η απάντηση που δόθηκε από κοινού από όλα τα σωματεία που συμμετείχαν ήταν ότι καλύτερο για εκείνα θα ήταν να δημιουργηθεί μια κατηγορία από ομάδες από τα νησιά Σύρου, Τήνου, Μυκόνου, Άνδρου ώστε τα έξοδα των ομάδων να είναι όσο δυνατόν πιο ελάχιστα.

Προαιρετική η συμμετοχή ομάδας υποδομών

Συζητήθηκε για το αν θα πρέπει υποχρεωτικά κάθε σωματείο να δηλώνει μια ομάδα από τα εφηβικά ή τα παιδικά τμήματα η να είναι προαιρετικά και εδω από κοινού αποφασίστηκε ότι να είναι προαιρετική η συμμετοχή μιας ομάδας υποδομών για να συμμετέχει η ανδρική στο πρωτάθλημα. Μόνο Ο Εκπρόσωπος του Α.Ο Τήνου είπε ότι δική του ομάδα στηρίζει τα τμήματα υποδομής και ότι θα συνεχίσει όσο μπορεί να τα στηρίζει ώστε να μην χάνονται παιδιά.

Δύο νέοι στην βασική 11άδα

Το τρίτο θέμα που συζητήθηκε ήταν αν πρέπει να υπάρχει υποχρεωτικά συμμετοχή δυο νέων ποδοσφαιριστών κάτω των 19 στην ενδεκάδα κάθε ομάδος και εκεί όλα τα σωματεία αποφάσισαν ότι πρέπει να έχει κάθε ομάδα δυο παίκτες στην ενδεκάδα κάτω των 19 εκτός από την Α.Ε Στενής η οποία δήλωσε ότι όντως είναι σωστό αυτό το θέμα αλλά λογω ότι η απόσταση από την πόλη της Τήνου είναι μεγάλη και όλα τα παιδιά μένουν εκεί δεν μπορεί να δημιουργήσει τμήματα υποδομής και αν ισχύσει αυτό ότι δεν θα μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα.

William Hill Sports

Γήπεδα με χλοοτάπητα ή φυσικό χόρτο

Ακόμα συζητήθηκε όλοι οι αγώνες να παίζονται σε γήπεδα με φυσικό η συνθετικό χλοοτάπητα και όχι σε γήπεδα χωμάτινα και σε αυτό το θέμα πάρθηκε θετική απόφαση από κοινού. Και τέλος έπεσε στο τραπέζι και το θέμα της διαιτησίας και το δυσβάστακτο κόστος το οποίο υπάρχει σε αυτόν τον τομέα εκεί τοποθετήθηκε ο κος Σιγαλας λέγοντας ότι καλό είναι να επιδιώξουν να βγουν και άλλοι νέοι διαιτητές από κάθε νησί ώστε και συναγωνισμός να είναι μεγαλύτερος και το κόστος να είναι μικρότερο.

Στο τέλος της κουβέντας αποφασίστηκε να ενημερωθούν οι ομάδες για τις απόψεις και των άλλων ομάδων και να αποφασιστεί στην γενική συνέλευση του Ιουνίου με ψήφιση ο τρόπος διεξαγωγής τού νέου πρωταθλήματος.

Κατηγορία ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares