Κυριακή, 16 Ιανουαρίου 2022 18:47

Λευκή ισοπαλία (0-0) στο Α.Ε. Μυκόνου Β' - Άνω Σύρος

Στο 0-0 έμειναν η Α.Ε. Μυκόνου Β' και η Άνω Σύρο στο μεταξύ τους παιχνίδι που έγινε το μεσημέρι στο γήπεδο του Κόρφου και ήταν το πρώτο των δύο ομάδων για το 2022.

Το παιχνίδι είχε αρκετή ένταση και φάσεις, όμως καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να σκοράρει, αφήνοντας ανοιχτούς λογαριασμούς στην υπόθεση πρόκρισης στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να πιέζουν για το γκολ χωρίς όμως να το καταφέρουν, ενώ από την άλλη πλευρά οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να πετύχουν κάποιο τέρμα σε κόντρα επιθέσεις.

Σε ότι αφορά το 2ο ημίχρονο, ο ρυθμός έπεσε και για τις δύο ομάδες, με το 0-0 να φαντάζει δίκαιο για την εικόνα του αγώνα.

Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Ρούσσος Ι., με βοηθούς του κ.κ. Μουτάφη και Κουκά

Α.Ε. Μυκόνου Β' (Πούλος): Μακρής, Ασράμ, Ρουστέμι, Κλαφουτζής, Μπαϊρακτάρι, Χίσα (76' Σεφέρι), Μεσάκου (87' Ντάτσι), Λούλα (87' Κελαίδη), Κατσικαλάκης ( 76' Τσόπελας), Γκέζο, Μπομπάι

Α.Ο. Άνω Σύρου (Σαγκινέτος): Χρήστου, Μαυράκης, Αργυρός, Τρόκα, Ηλιάδης, Μπλάμο, Φραγκιουδάκης, Φωτεινιάς, Σαγκινέτος, Ξαγοράρης (70' Ρούσσος), Μπάιλας

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares