Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 18:00

«Καθάρισε» οριστικά ο ΑΟ Υπάτου

Αυτό που ήθελε, πήρε στο παιχνίδι με τον Άρη Πετρούπολης ο ΑΟ Υπάτου και «σφράγισε» την παραμονή του στη Γ' Εθνική μία αγωνιστική πριν πέσει η αυλαία του Πρωταθλήματος.

Στο δημοτικό στάδιο της Θήβας η ομάδα του Γ. Αντωνόπουλου επικράτησε με 2-1 του αντιπάλου της, φτάνοντας στο «τρίποντο» με ανατροπή στο σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν στο 12ο λεπτό και προηγήθηκαν με πλασέ του Αμπάνκουα, ο οποίος βρέθηκε μόνος απέναντι στον Γκλώτσο μετά από απομάκρυνση του Καρδάμη και ολιγωρία στην άμυνα (0-1). Οι γηπεδούχοι αντέδρασαν γρήγορα, αφού στο 25' ο Ποτουρίδης με πλασέ μετά από σέντρα σουτ σημείωσε το 1-1. Στο 64' ο ίδιος παίκτης είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι στην κεφαλιά που επιχείρησε, για να φτάσουμε στο 74' όπου ο Σταγάκης με κεφαλιά μετά από εκτέλεσε φάουλ δαμόρφωσε το 2-1, που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διαιτητές: Κατόπης (Σάμου), Ντόβολης (Εύβοιας)-Βιτσεντζάτος (Ανατ. Αττικής)

ΑΟ ΥΠΑΤΟΥ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Γκλώτσος, Παπουτσογιαννόπουλος, Μπακαούκας, Αλμπάνης (85' Ροκάκης), Μπούσης, Δακτυλίδης (72' Γκίνο), Σταγάκης, Βαλμάς, Ποτουρίδης (85' Γλυνός), Ντρούγκας (85' Κατσουρός), Ρότσα (77' Παρασκευόπουλος)

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡ. (Αλέξανδρος Παλαμάρας): Σταθάκης (59' Σταυριανάκος), Θεοδωρακόπουλος, Κορώνης, Καρδάμης (77' Μπουντάσης), Ντόη (69' Τσίτσαρης), Μπαριαμπάς, Φαρμάκης, Ναζεράι, Κρητικός (69' Τσερκώνης), Ραυτόπουλος (69' Μουστάκης), Αμπάνκουα.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares