Συντακτική ομάδα Sport Cyclades

Συντακτική ομάδα Sport Cyclades

Το μεγαλύτερο FIBA 3X3 μπασκετικό γεγονός της χώρας, το Stoiximan AegeanBall Festival προετοιμάζεται για την 6η χρονιά του και θα υλοποιηθεί στις 28-30 Ιουνίου 2024, στη Σύρο, μπροστά από το εμβληματικό Δημαρχιακό Μέγαρο της Ερμούπολης.

Κατηγορία ΜΠΑΣΚΕΤ

Με τη συμμετοχή εκατοντάδων εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη τη χώρα πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία η 1η Πανελλαδική Συνδιάσκεψη για τα Προγράμματα Άθλησης για Όλους

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ο ΝΟ Σύρου ενημέρωσε ότι το ποσό που συγκεντρώθηκε ως οικονομική ενίσχυση του Σωματείου εις μνήμη του εκλιπόντος μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου Ευάγγελου Μαυρίκου, μετά από επιθυμία της οικογένειάς του, ανήλθε σε 4.925,00 €.

Κατηγορία ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Με την αίτηση αναίρεσης της απόφασης του Αστικού Εφετείου Πειραιά, που κατέθεσε ο Δήμος Θήρας στον Άρειο Πάγο και η οποία έγινε αποδεκτή, ανοίγει εκ νέου ο δρόμος για δικαστική διεκδίκηση αποζημίωσης και ανέλκυσης του ναυαγίου.

Κατηγορία ΚΥΚΛΑΔΕΣ

Παιχνίδια με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Πέμπτης (23/05) με το βλέμμα να στρέφεται σε Ιταλία, Γερμανία και Ολλανδία.

Στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, την αρχοντική Σύρο, εκεί από όπου ξεκίνησαν όλα το 1964, θα πλεύσει το φετινό καλοκαίρι (20-29 Ιουλίου) το 61ο Ράλλυ Αιγαίου.

Κατηγορία ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Ο Άρης Πετρουπολης προσκαλεί τα μέλη του  στην Γενική Συνέλευση και τις εκλογές για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου που θα γίνει την Δευτέαρ 27/5 και ώρα 19.00 μ.μ. στα γραφεία του συλλόγου

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Στόχος του Γιάννη Βρούτση η στρατηγική αξιοποίησης των Προγραμμάτων και Εκδηλώσεων Άθλησης για Όλους, ως μοχλοί ανάπτυξης και ενεργητικής ένταξης στη Δια βίου Άθληση, όπου η χώρα μας κατέχει χαμηλή θέση στην Ευρώπη

Κατηγορία ΜΑΓΚΑΖΙΝΟ

Ξεκίνησε ο προγραμματισμός στον Άρη Πετρούπολης για τη νέα χρονιά, μετά την ανακοίνωση για την Γενική Συνέλευση. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος απ' τα δυτικά προάστια η πρώτη ανανέωση ποδοσφαιριστή είναι εκείνη του Γιάννη Παλτόγλου.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Ο Αστέρας Βάρης ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Γιάννη Ζαραδούκα που αναλαμβάνει τη θέση του Team Manager.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS
Σελίδα 1 από 2058

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35