Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 21:00

Super League: Η Λαμία φρέναρε κι άλλο τον ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τη Λαμία στο “Αθ. Διάκος”, άφησε δύο βαθμούς σε μία έδρα που οι βασικοί του αντίπαλοι έκαναν περίπατο κι έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη του τίτλου.

Οι Θεσσαλονικείς κατάφεραν, μάλιστα, να σώσουν τον βαθμό στις καθυστερήσεις, σε μία από τις χειρότερες εμφανίσεις της ομάδας του Λουτσέσκου στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο ΠΑΟΚ ήταν κατώτερος των περιστάσεων στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία και κατάφερε να πάρει την ισοπαλία (1-1), αφού ισοφάρισε στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων, αδυνατώντας να απειλήσει σημαντικά τους Φθιώτες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Πρόκειται για μία ισοπαλία, η οποία ήταν σαν ήττα, μιας και ο Δικέφαλος του Βορρά “πέταξε” βαθμούς σε μία έδρα, όπου ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός έκαναν… περίπατο. Ο ΠΑΟΚ άφησε, μάλιστα, βαθμούς για δεύτερη φορά κόντρα σε αδιάφορη βαθμολογική ομάδα, αφού είχε χάσει στην έδρα του από τον Άρη στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Η ομάδα του Λουτσέσκου μένει αρκετά πίσω στη μάχη του τίτλου, με το ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα την Κυριακή να είναι η τελευταία ευκαιρία του Δικεφάλου του Βορρά.

Κατηγορία SUPER LEAGUE

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares