Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 11:15

Ανώδυνη ήττα για την ΑΕ Μυκόνου από τον Ιάλυσο

Η ΑΕ Μυκόνου γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ιάλυσο εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής, με τους Μυκονιάτες να τερματίζουν στην 10η θέση με 51 βαθμούς, παραμένοντας στην κατηγορία.

Κακός ρυθμός στο ματς με ελάχιστα φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ο νεανικός Ιάλυσος έδωσε χώρο στην Μύκονο προκειμένου να απειλήσει στην κόντρα επίθεση την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου.

Η πρώτη καλή στιγμή στο ματς ήρθε στο 22ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Κέμπε να σεντράρει από αριστερά και τον Αρκούδα με διαγώνιο σουτ να στέλνει την μπάλα άουτ. Ο Ιάλυσος πατούσε καλύτερα μετά το μισάωρο και στο 34΄ απείλησε με το γυριστό σουτ του Βασιλείου να καταλήγει ελάχιστα άουτ. Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο παρότι οι ευκαιρίες ήταν και πάλι λιγοστές.
Στο 65΄ ο Πελαρδής βρέθηκε μετά από πάσα του νεαρού Γκόγκου στην μεγάλη περιοχή, αλλά το πλασέ του σταμάτησε στον Καλάτση, που έδιωξε δύσκολα. Η λύτρωση για την ομάδα του Παναγιώτη Σπάρταλη ήρθε στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο Πιπέρης με ενέργεια από αριστερά, απέφυγε δύο ποδοσφαιριστές της Μυκόνου, πλάσαρε προς την εστία με τον Καλάτση να αποκρούει και τον Πατσίλη στην επαναφορά να πετυχαίνει το γκολ της νίκης.

Ιαλυσος (Παναγιωτης Σπάρταλης): Κιουπάκης, Κοντός (58΄Πατσίλης), Χότζα, Χατζηνικόλας, Γκόγκος (80΄ Χαζησάββας), Πελαρδής (74΄ Αμπαζάι), Βλαχάβας (74΄ Αθανασίου),Ραπάι, Βασιλείου, Πιπέρης, Ιντρίζι (80΄ Κώστα)

Α.Ε Μυκόνου (Βαγγέλης Βλάχος): Καλάτσης, Σπυρόπουλος (46΄ Τσαλιαμάνης), Κεμπε, Τράκας, Καμπεράι (76΄ Γκελάι), Ρέτσος (63΄Ζωγράφος), Ιωσηφίδης (76΄ Χασκάι), Γκούφας (76΄ Σκούρτι), Αρκούδας, Ραγια, Πάγια

Πηγή: xxsports

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares