Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 18:55

Πέρασε από το Πλωμάρι ο Αστέρας Καισαριανής

Πέντε ημέρες μετά την «απόδρασή» του από τη Ρόδο κόντρα στον Φοίβο Κρεμαστής, ο Αστέρας Καισαριανής διεκπεραίωσε με επιτυχία άλλη μία νησιωτική υπόθεση και πλησίασε ακόμη περισσότερο τον στόχο της ανόδου στη Γ' Εθνική!

Η ομάδα του Γιώργου Τσαμόπουλου πέρασε νικηφόρα από το «Μιχαλέλειο» γήπεδο Πλωμαρίου, όπου επικράτησε με 3-1 του Αιγέα Πλωμαρίου και έπιασε στην κορυφή της κατάταξης στον 8ο όμιλο των μπαράζ ανόδου τον Κεραυνό Κερατέας. Οι κόκκινοι συνάντησαν δυσκολίες απέναντι στους γηπεδούχους, που προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ, όμως με υπομονή στο παιχνίδι τους και αντεπίθεση διαρκείας έφτασαν στην ολική ανατροπή.

Μόλις στο 14ο λεπτό ο Π. Πρωτούλης αιφνιδίασε και σκόραρε με πλασέ μετά από σέντρα του Σούμα από τα αριστερά για το 1-0, όμως ο Αστέρας ανέκαμψε και ισοφάρισε άμεσα! Συγκεκριμένα, ήταν το 21ο λεπτό όταν ο Παληγεώργος κέρδισε πέναλτι από τον Μιχαλάκη, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Αμπντέλ Ραχήμ για το 1-1!

Μετά το ημίωρο οι νησιώτες πήραν πάλι την πρωτοβουλία των κινήσεων, αναζητώντας το δεύτερο γκολ. Στο 44', μάλιστα, η μπάλα προσγειώθηκε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού και κατέληξε άουτ στην κεφαλιά που επιχείρησε ο Σαλταμάρας.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, στο 53', ο Λεβέντης έκανε τη σέντρα και ο Σαπαλίδης με σουτ έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του (1-2), αφιερώνοντας το γκολ στον συμπαίκτη του, Ραφαέλ Ζέλο, ο οποίος ταξίδεψε στη Μυτιλήνη και αγωνίστηκε, παρότι τις προηγούμενες μέρες πένθησε για την απώλεια του πατέρα του. Μάλιστα, όντας συναισθηματικά φορτισμένος, όπως είναι απολύτως φυσιολογικό, αμέσως μετά την αφιέρωση ο έμπειρος άσος ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Αστέρας απειλήθηκε με την ισοφάριση τρία λεπτά αργότερα! Ήταν το 56' όταν ο Μιχαλάκης σούταρε από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, έπειτα έσκασε στο έδαφος, με τους γηπεδούχους να υποστηρίζουν πως πέρασε τη γραμμή της εστίας και τον βοηθό να μένει στη θέση του!

Στο 61' η ομάδα της Καισαριανής πέτυχε τρίτο γκολ και «κλείδωσε» τη νίκη. Ο Αμπντέλ Ραχήμ εκτέλεσε φάουλ και ο Μαραγκουδάκης σκόραρε με γυριστή κεφαλιά για το 1-3, που έμελλε να παραμείνει μέχρι τέλους.

Οι Πρωταθλητές Λέσβου προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, είχαν κάποιες καλές προϋποθέσεις, ζήτησαν πέναλτι στο 75' για χέρι αμυνομένου, όμως δεν μπόρεσαν να ανατρέψουν την πορεία των πραγμάτων και, μοιραία, υπέστησαν την ήττα.

Διαιτητές: Αργυρόπουλος (Κορίνθου), Οβάκογλου (Χανίων)-Πετρίδης (Πειραιώς)

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ (Προκόπης Καρτάλης): Ζάχαρης, Κάλφας (63' Ι. Πρωτούλης), Καλαφάτης, Σαλταμάρας, Σούμα, Π. Πρωτούλης, Μιχαλάκης (67' Κόμβος), Ψάνης (63' Α. Πρωτούλης), Βελούτσος, Τοπάλλι (84' Κασάι), Κλούρας

ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Φουτράκης, Χασιώτης (46' Κραψίτης), Λεβέντης, Μαραγκουδάκης, Μουσταφίδης, Γεραγωτέλλης, Ζέλο (46' Σταμούλης), Κάρδαρης, Σαπαλίδης (88' Ψαραδέλης), Αμπντέλ Ραχήμ, Παληγεώργος (79' Κουκοβίνης).

Πηγή: soccerlive.gr 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares