Δευτέρα, 20 Μαΐου 2024 10:08

Και τη νέα σεζόν στον ΑΟ Θήρας η Ειρήνη Αγγελοπούλου

Το χτίσιμο του ΑΟ Θήρας για τη νέα αγωνιστική περίοδο συνεχίζεται, με την ομάδα της Σαντορίνης να ανακοινώνει ακόμα μία ανανέωση.

Συγκεκριμένα, η Ειρήνη Αγγελοπούλου θα συνεχίζει να αγωνίζεται στην ομάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Α.Ο. Θήρας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνέχιση της συνεργασίας του με την αθλήτρια Ειρήνη Αγγελοπούλου ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν της Volleyleague γυναικών 2024-2025.

H Ειρήνη Αγγελοπούλου που αγωνίζεται ως διαγώνια, θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες της για την επίτευξη των φετινών στόχων της ομάδας μας.

Στις πρώτες της δηλώσεις μετά την συνέχιση της συνεργασίας της η Ειρήνη Αγγελοπούλου δήλωσε : “Είμαι πολυ χαρούμενη που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι για ακόμη μια χρόνια στο μεγάλο σωματείο του Α.Ο. Θήρας. Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένεια της Σαντορίνης για την στήριξη και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου. Εύχομαι να έχουμε μια όμορφη σεζόν με υγεία και επιτυχίες.”

Ο Α.Ο. Θήρας εύχεται στην Ειρήνη “μία καλή και υγιή αγωνιστική χρονιά με επιτυχίες και θετικά αποτελέσματα για την ίδια, αλλά και την ομάδα μας.

Κατηγορία ΒΟΛΕΪ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

300X250

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares