Πρεμιέρα με νίκη και τρίποντο για τον Καρτεράδο, ο οποίος χθες στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος νίκησε 3-1 τον ΠΑΣ Νάξου, μπαίνοντας με το δεξί στην φετινή σεζόν.

Το παιχνίδι, από πλευράς ποιότητος κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα, με τις δύο ομάδες να δείχνουν αρκετά μουδιασμένες. Ωστόσο ο Καρτεράδος ήταν αυτός που ήταν πιο ουσιαστικός στο παιχνίδι και άνοιξε τοTHIRA VAILAS OTE σκορ με τέρμα που πέτυχε ο Τζούρος στο 27’. Ο Κατσιούλης στο 34’ έβαλε και πάλι τον ΠΑΣ Νάξου στο παιχνίδι, ισοφαρίζοντας σε 1-1. Πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 43’ ο Αγκαράι δίνει και πάλι το προβάδισμα με 2-1 στους γηπεδούχους. Το τελικό 3-1 διαμόρφωσε ο Νομικός στο 82’.

Διαιτητική τριάδα ήταν οι: Πάντος, Βάιλας, Ζώρζος.

Συνθέσεις

Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Βαρμάζης, Δεδρινός, Ξαγοράρης, Κλουβάτος, Νομικός (85’ Κλυβάτος), Μπινιέρης (77’ Νομικός), Τζούρος, Βαζαίος (68’ Χοχάι), Σελιστάι, Αγκαράι.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χαριτίδης, Μανιός, Ματάκιας, Πιτταράς, Πρωτονοτάριος, Βαγενάς, Παπαδόπουλος (81’ Κουφόπουλος), Ζάκο, Κατσιούλης (70’ Σπάης), Σκιαδάς, Κατεινάς (70’ Φραγκίσκος).

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35