Player statistic

QTY Event
ΑΓΚΑΡΑΪ ΚΛΑΪΝΤΙ 1 ΓΚΟΛ
Event QTY
ΓΚΟΛ 3 ΖΩΝΑΣ ΝΤΕΜΗΣ

Additional information

Ρεπορτάζ αγώνα

Στο παιχνίδι που έγινε το βράδυ του Σαββάτου στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου για την 4η αγωνιστική του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος Κυκλάδων, ο Πανθηραϊκός αναδείχθηκε νικητής με σκορ 1-3, απέναντι στον τυπικά γηπεδούχο Καρτεράδο. 

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του κ. Κωνσταντόπουλου διατηρήθηκε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 12 βαθμούς. Από την άλλη μεριά, ο Καρτεράδος του κ. Τζούρου, παρέμεινε στους 6 βαθμούς και στην 5η θέση της κατάταξης.\"\\"THIRA\"

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τον Πανθηραϊκό, αφού μόλις στο 5ο λεπτό ευτύχησε να πάρει κεφάλι στο σκορ. Πιο συγκεκριμένα, μετά από όμορφη κάθετη πάσα του Βλαβιανού, ο Κωλέτσης από τα δεξιά γύρισε τη μπάλα προς την περιοχή, με τον Ζώνα να ευστοχεί από πλεονεκτική θέση, δίνοντας έτσι προβάδισμα στην ομάδα του.

Γενικά στο πρώτο μισό της αναμέτρησης ο Πανθηραϊκός ήταν αυτός που είχε τα ηνία του παιχνιδιού και δημιούργησε ορισμένες καλές ευκαιρίες για γκολ, ενώ ο Καρτεράδος από την άλλη, παρά τις προσπάθειες που έκανε δεν μπόρεσε να δημιουργήσει απειλητικές καταστάσεις μπροστά από την εστία του Ξαγοράρη.

Πιο συγκεκριμένα, στο 26ο λεπτό και έπειτα από πολύ καλή μπαλιά του Κοζανίδη, ο Τζωρμπατζάκης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Ζώνας πήρε την κεφαλιά όμως ο τερματοφύλακας του Καρτεράδου Κουρδελάκης απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ. \"\\"SYNOLAKIS\\"\"

Στο 30\\\' ο Ζώνας με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, αφού και πάλι ο Κουρδελάκης απομάκρυνε. Στο 36ο λεπτό ο Κωλέτσης πιάνει την κεφαλιά με τη μπάλα όμως να περνάει λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι. Έξι λεπτά αργότερα ο Κοζανίδης επιχείρησε να σκοράρει με απευθείας εκτέλεση φάουλ, ωστόσο ο Κουρδελάκης πραγματοποίησε μια πολύ εντυπωσιακή επέμβαση, αφού εκτινάχθηκε στο αριστερό παραθυράκι και απομάκρυνε σε κόρνερ. Έτσι παρέμεινε το 0-1 , που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως και το πρώτο, δηλαδή με γρήγορο γκολ για τον Πανθηραϊκό. Σκόρερ και πάλι ο Ζώνας, ο οποίος στο 46\\\' έδωσε στον Πανθηραϊκό προβάδισμα δύο τερμάτων. Στο 52\\\' και έπειτα από εξαιρετική εναλλαγή της μπάλας ο Ζώνας πλάσαρε, όμως είδε τη μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κουρδελάκη, ο οποίος λίγο αργότερα δεν είχε πρόβλημα να μπλοκάρει την κεφαλιά που έπιασε ο Κωλέτσης έπειτα από σέντρα του Τζωρμπατζάκη.

Από το σημείο αυτό και έπειτα, ο Καρτεράδος ανέβασε την απόδοσή του και κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο και έτσι κατάφερε να γίνει πιο απειλητικός. Ο επιθετικός του Καρτεράδου Βαζαίος ήταν αυτός που έχασε μοναδική ευκαιρία να βάλει την ομάδα του ξανά στο ματς, αφού έπειτα από αλλεπάλληλες κόντρες βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, ωστόσο ο Ξαγοράρης αποσόβησε τον κίνδυνο για την ομάδα του διώχνοντας σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα, ο Κλουβάτος από τα δεξιά έκανε μια σέντρα σουτ, με τη μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και να καταλήγει άουτ, αφού πρώτα κτύπησε στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού του Ξαγοράρη. Ότι δεν κατάφερε ο Καρτεράδος στις προηγούμενες ευκαιρίες του, έγινε στο 80ο λεπτό. Ο Βαρμάζης έκανε ωραία ενέργεια από την αριστερή πτέρυγα και επιχείρησε σέντρα, με την μπάλα να βρίσκει πάνω στον αμυντικό του Πανθηραϊκού Λύκο. Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Βάιλας υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Αγκαράι, ο οποίος μείωσε σε 1-2 βάζοντας έτσι την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι για τον υπόλοιπο χρόνο της αναμέτρησης. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Πανθηραϊκός έφτασε κοντά στο γκολ, όμως ο Κουρδελάκης ήταν και πάλι εκεί, απομακρύνοντας και πάλι εντυπωσιακά τη δυνατή απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ζώνα από πλάγια θέση. Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης, ο Καρτεράδος προσπάθησε να πιέσει ώστε να φτάσει στην ισοφάριση, όμως δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια κλασική φάση για γκολ.

\"\\"ZONAS\"

Τελικά, στο 90\\\' ο Πανθηραϊκός ήταν αυτός που έφτασε και σε τρίτο τέρμα, με σκόρερ και πάλι τον Ζώνα, ο οποίος σκόραρε με απευθείας εκτέλεση φάουλ, σημειώνοντας έτσι το τρίτο προσωπικό του τέρμα. Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης ο Καρτεράδος έχασε σημαντική διπλή ευκαιρία για να μειώσει εκ νέου το σκορ, όμως τόσο ο Βαζαίος αρχικά όσο και ο  Κλουβάτος στην συνέχεια νικήθηκαν από τον τερματοφύλακα του Πανθηραϊκού Ξαγοράρη.

Πλέον , οι δύο ομάδες στρέφουν την προσοχή τους στις αναμετρήσεις για την 5η αγωνιστική, όπου ο Καρτεράδος ταξιδεύει στη Νάξο για να αντιμετωπίσει το Φιλώτι, ενώ ο Πανθηραϊκός φιλοξενείται στο Δημοτικό Γήπεδο Καμαρίου από την Θύελλα Καμαρίου.

Καρτεράδος (Τζούρος): Κουρδελάκης, Κλουβάτος, Βαρμάζης, Καφυράτος, Φύτρος, Νομικός, Δενδρινός (63\\\' Ξαγοράρης), Βαζαίος, Ajaraj, Δεναξάς (38\\\' Danev α.α.)
Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Ξαγοράρης, Τζωρμπατζάκης, Βλαβιανός, Λύκος, Κολιούσης, Κωνσταντίνου, Παγώνης (88\\\' Ματσιώτας), Μηνδρινός, Κωλέτσης, Κοζανίδης, Ζώνας

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35