Player statistic

QTY Event
Μεσι - 1 ΓΚΟΛ

Νικητή τον Πανθηραϊκό ανέδειξε το κλασικό ντέρμπι της Σαντορίνης με τους \\\"Μπλε\\\" να επικρατούν με 1-3 της Θύελλας και να παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του 3ου ομίλου και τους \\\"Καμαριανούς\\\" να μπαίνουν πλέον σε φασαρίες, καθώς θα πρέπει να προχωρήσουν σε σημαντικές νίκες για να φτάσουν κοντά στην προνομιούχο τριάδα.

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα το μόνο κακό που έκαναν στο ντέρμπι ήταν να μην αφήσει τους 22 ποδοσφαιριστές να αποδώσουν αυτά που μπορούν στο γήπεδο, ίσως και την έλευση ακόμα μερικών φιλάθλων στο Δ.Γ. Καμαρίου.

Από εκεί και πέρα άριστα παίρνει το άψογο και επαγγελματικό κλίμα που διατήρησαν στο γήπεδο οι διοικήσεις των δύο ομάδων, όπως και το αθλητικό πνεύμα που επικράτησε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές και τους πάγκους των δύο ομάδων.

Αίολος\"\\"8IRA\"

Ουσιαστικά, στο αγωνιστικό κομμάτι κουμάντο έκανε κατά κάποιο τρόπο ο αέρας ο οποίος ήταν τόσο δυνατός που πολλές φορές αλλοίωνε κάθε ποιοτική προσπάθεια που πήγαινε να δημιουργηθεί, αφήνοντας των δείκτη των τελικών προσπαθειών για τις δύο ομάδες σε χαμηλό επίπεδο. Η Θύελλα με τον Αίολο σύμμαχο στο 1ο μέρος προσπάθησε να κάνει το παιχνίδι της, με το δίδυμο Πέκα (1η συμμετοχή φέτος) – Κολιούση στο κέντρο της άμυνας να δουλεύει άψογα και να περιορίζει στο ελάχιστο τις απειλές των "Καμαριανών" που σημάδευαν την εστία του Λυγνού με κάποια μακρινά σουτ. Από την άλλη ο Πανθηραϊκός φαινόταν εγκλωβισμένος απέναντι στον άνεμο που σε συνδυασμό με την καλοστημένη άμυνα της Θύελλας χαλούσαν ότι πήγαινε να φτιάξει.

(0-1) Έτσι παρόλα τα παραπάνω οι δύο ομάδες φάνηκαν αρκετά εύστοχες αν λάβουμε υπόψη και τις μόλις 6 τελικές προσπάθειες που έγιναν στο 1ο μέρος. Μάλιστα ο Πανθηραϊκός ευτύχησε να σκοράρει μόλις στην 1η οργανωμένη προσπάθεια προς την εστία της Θύελλας, όταν οι Ζώνας – Τζωρμπατζάκης δικαιολόγησαν γιατί έχουν συμμετοχές σε μεγαλύτερες κατηγορίες. Ο Κρητικός σε ρόλο δημιουργού έστειλε συστημένη την μπάλα στο κεφάλι του Ζώνα με τον τελευταίο να σκοράρει με το κεφάλι, δείχνοντας ότι έχει επανέλθει δριμύτερος μετά τον τραυματισμό που είχε, σκοράροντας σχεδόν κατά ριπάς.

(1-1) Ο κορυφαίος για την Θύελλα χθες Φύτρος ήταν ο παίκτης που προσπάθησε να πάρει στους ώμους του τις προσπάθειες της ομάδα του, που χθες είχε τρεις βασικές απουσίες (Λυγνό, Δαμίγο και Ξαγοράρη). Ο έμπειρος παίκτης ήταν αυτός που έχτισε και τις προϋποθέσεις ώστε η ομάδα του να ισοφαρίσει και να πάει στα αποδυτήρια με άλλον αέρα. Ήταν η φάση του 42’ όπου σε μία από τις πολλές στημένες μπάλες ο Φύτρος στέλνει την μπάλα στην εστία, με τον Λυγνό να μην σιγουρεύει την απόκρουση του και τον μικρό Μέσι που επακολουθούσε να ισοφαρίζει για την ομάδα του.

Έλυσε\"\\"SYNOLAKIS\\"\"

Η επανάληψη είχε άλλη όψη, αφού αυτήν την φορά ο Πανθηραϊκός δεν είχε κόντρα τον αέρα, αλλά σύμμαχο, πράγμα που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο, απέναντι σε μία Θύελλα, που νε μεν έφτανε μέχρι την περιοχή, αλλά δεν είχε τον τρόπο να απειλείσαι ουσιαστικά.

(1-2) Το πράγμα φάνηκε από την αρχή του 2ου 45λέπτου, όπου με το καλημέρα (48΄) ο Μηνδρινός, με σουτ σημαδεύει το δοκάρι του Κρητικού. Ακολουθούν 1-2 καλά σουτ από τον Κοζανίδη, μέχρι την φάση του 53΄όπου ο Κωλέτσης με έναν κεραυνό έξω από την περιοχή σκοράρει ένα γκολ για highlight, βάζοντας μποροστά τον Πανθηραϊκό στο σκορ με 1-2.

\"\\"THIRA\"(1-3) έμελε να φτάσουμε στο 75΄για την επόμενη καλή φάση στο παιχνίδι, όπου ήταν και το νικητήριο γκολ του Πανθηραϊκού, με τον Κωλέτση να δέχεται σέντρα από τα δεξιά και με τακουνάκι να σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 78’ ο Ζώνας εκτελεί φάουλ, με τον Κρητικό να κάνει θεαματική εκτίναξη, αποσοβώντας το 4ο γκολ εις βάρος της ομάδας του.

Στο 83΄χάνετε κάθε ελπίδα για την Θύελλα, που μετά την αποβολή με 2η κίτρινη του Σαλατάι (η 1η στο 50΄) έμεινε με παίκτη λιγότερο, μη μπορώντας πλέον να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

*Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου παλαίμαχου ποδοσφαιριστή του Ανδριακού Βασίλη Γιαννακόπουλου.

Καλή η διαιτησία των: ΖΑΡΑΝΗ Ι., ΜΟΥΤΑΦΗ Α. και ΖΩΡΖΟΥ Ε.

Συνθέσεις

Θύελλα Καμαρίου (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Meshi, Μπρίτσα, Κυριάκος, Salataj, Πάγια, Βουλγαράκης (78’ Ζαφειρόπουλος), Μπίμπα, Αρβανίτης (76\\\' Αργυρός), Φύτρος, Βλαβιανός

Αναπληρωματικοί: Ξαγοράρης, Αλεφραγκής, Λυγνός, Δαμίγος, Γιαννακόπουλος

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Τζωρμπατζάκης, Βλαβιανός, Πέκα, Κολιούσης, Λούκα, Παγώνης, Μηνδρινός, Κωλέτσης, Κοζανίδης, Ζώνας (81\\\' Παναγιωτίδης)

Αναπληρωματικοί: Ξαγοραρης, Λυκος, Ματσιωτας, Κελιδης, Κωνσταντινου, Καραβιας

Θύελλα (Διονυσόπουλος): Κρητικός, Μέσι, Μπρίτσα, Κυριάκος, Σαλατάι, Πάγια, Βουλγαράκης, Μπίμπα, Αρβανίτης, Φύτρος, Βλαβιανός.

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνος, Βλαβιανος, Κολιουσης, Πεκα, Παγωνης, Λουκας, Μηνδρινος, Κοζανιδης, Κωλετσης, Τζωρμπατζακης, Ζωνας

σχόλια

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35