Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 22:51

Ειδοποιήστε μας πότε θέλετε να παίξουμε και ερχόμαστε!

Και οι ανακοινώσεις καλά κρατούν... αυτή τη φορά ο ΑΟ Σύρου απαντά στην μεσημεριανή κοινή ανακοίνωση (Πανναξιακού και Πανθηραϊκού) από την οποία όμως λίγη ώρα πριν πήρε αποστάσεις η ομάδα της Σαντορίνης που είναι και ο αντίπαλος του ΑΟΣ στον ημιτελικό.

Ο ΑΟ Σύρου με αρκετή δόση σαρκασμού προκαλεί τους αντιπάλους να επιλέξουν ημερομηνία για τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟ Σύρου αναφέρει τα εξής:

O A.O. Σύρου ως απάντηση στην κοινή ανακοίνωση διαμαρτυρίας των σωματείων Πανθηραϊκού και Πανναξιακού τοποθετείται ως εξής:

Για άλλη μια χρονιά οι κυνηγοί… φαντασμάτων και δολοπλοκιών έκαναν την εμφάνισή τους βλέποντας παντού συνομωσίες εις βάρος τους. Προφανώς και σύμφωνα με τα όσα αναφέρετε στην ανακοίνωσή σας, το πρόβλημά σας είναι ΜΟΝΟ με τα σωματεία της Σύρου. Στην προκειμένη περίπτωση μάλιστα, επειδή μόνο μια ομάδα από το νησί είναι στην τελική τετράδα θα μπορούσατε να αναφέρετε και το όνομά της. Α.Ο. Σύρου δηλαδή! Ας το λέγατε κύριοι! Δεν θα είχατε πρόβλημα με τον νόμο περί προσωπικών δεδομένων! Επειδή λοιπόν η μεμψιμοιρία ποτέ δεν ήταν χαρακτηριστικό μας, δηλώνουμε τόσο προς την ΕΠΣ Κυκλάδων όσο και προς τα υπόλοιπα σωματεία της τελικής τετράδας, ότι είμαστε διατεθειμένοι να παίξουμε όποια μέρα ή ώρα επιθυμείτε ώστε να προετοιμαστείτε καλύτερα. Αφού είστε τόσο σίγουροι ότι υπάρχει δόλος για την απόφαση να διεξαχθούν οι ημιτελικοί την Τετάρτη 22 Απριλίου (μόλις τέσσερις μέρες μετά τον τελευταίο αγώνα σας) βγάλτε εσείς το πρόγραμμα κι εμείς ακολουθούμε. Απλά ειδοποιήστε μας…

Οι ανακοινώσεις που έχουν προηγηθεί

Κοινή ανακοίνωση Πανναξιακού και Πανθηραϊκού

Πανθηραϊκός: Δεν υπογράψαμε την ανακοίνωση

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares