Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013 01:40

Επιβλητική με 3-1 η Αναγέννηση

Την 1η της νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε σήμερα η Αναγέννηση στο γήπεδο του Αγερσανίου, όπου με αρκετά νέα πρόσωπα στην σύνθεση της, πραγματοποίησε μια καλή εμφάνιση, επικρατώντας εύκολα 3-1, κόντρα στον Καρτεράδο.

Δύο αποβολές (Δεγαϊτας 45+ και Δαμίγου στο 90+), εννέα κίτρινες, Τέσσερα γκολ και δύο δοκάρια (ένα για την κάθε ομάδα), συνέθεσαν ένα πολύ ενδιαφέρων παιχνίδι που έγινε στις 10:15 το πρωί στη Νάξο.

Ήταν καλύτεροι

Το "rotation" του Γιώργου Φακίνου επίδρασε θετικά υπέρ της ομάδας του, καθώς παρουσιάστηκε σαφέστατα ηρεμότερη στο τερέν, όπου ξεδιπλώθηκαν αρκετές από τις αρετές της.

Το 3-0 για τους "Ναξιώτες" που διαμορφώθηκε στο 1ο ημίχρονο δεν αφήνει ιδιαίτερες αμφιβολίες για το ποια ομάδα ήταν οι καλύτερη στο γήπεδο, με τους φιλοξενούμενους να παίζουν με παίκτη παραπάνω σε όλη την επανάληψη μετά την αποβολή, με δεύτερη κίτρινη για χέρι του Τζανή Δεγαϊτα στην εκπνοή του 1ου ημιχρόνου, πράγμα που δεν καρπώθηκαν στο ελάχιστο, αφού η ομάδα του Φακίνου ήταν καλύτερη ακόμα και με παίκτη λιγότερο.

Δεν έβγαινε τίποτα

Ο Προπονητής των "Κόκκινων της Σαντορίνης" Λευτέρης Τζούρος, προσπάθησε στην επανάληψη να ανακατέψει την τράπουλα και να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα της ομάδας του, αλλά το μόνο που κατάφεραν οι παίκτες του ήταν να μειώσουν σε 3-1, «κληρονομώντας» και την αποβολή του Δαμίγου στις καθυστερήσεις, όπου ο έμπειρος παίκτης ανέτρεψε το Πιτταρά, που έβγαινε μόνος του απέναντι στην εστία του Καρτεράδου, σε προφανή θέση για γκολ.

Τα γκολ

1-0 Το σκορ άνοιξε ο Πιτταράς, όταν στο 14’ βρέθηκε αφύλακτος μέσα στην περιοχή του Καρτεράδου, πλασάροντας εύκολα τον Σορώτο.

2-0 Στο 37’ ο Λίκα διπλασιάζει τα τέρματα για την Αναγέννηση με ωραίο διαγώνιο πλασέ.

3-0 Στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου ο Παπανικολάου με λόμπα νικά τον Σορώτο, κάνοντας το 3-0 και επισφραγίζοντας παράλληλα τη νίκη για τν Αναγέννηση.

3-1 Το μόνο που κατάφερε ο Καρτεράδος ήταν να μειώσει στο 80’ με ένα σουτ του Νομικού από μέσα στη περιοχή, που βρήκε στα σώματα των αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα του Χωριανόπουλου.

Συνθέσεις

Αναγέννηση Νάξου (Φακίνος): Χωριανόπουλος, Δεγαϊτας, Κολόι, Δεγαϊτας Γ., Δελημάρης (46΄Βαγενάς), Σέμε, Λίκα, Πιτταράς, Μαστρογιαννάκης (83’ Καρπούζης), Κεραμιώτης (81΄Καραμπάτσης), Παπανικολάου.

ΑΟ Καρτεράδος (Τζούρος): Σορωτός, Χοχάι, Φύτρος (70’ Αντιμησάρης), Λύκος, Δακούτρος (49’ Ζώτος), Νομικός, Πολυζόπουλος, Σελεσάι, Βαζαίος, Κουντούρης, Βαρμάζης (35’ Δαμίγος).

Φωτογραφίες από το παιχνίδι εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares