Τετάρτη, 30 Οκτωβρίου 2013 23:54

Σκόραρε κατά ριπάς…

Σε παράσταση για έναν ρόλο εξελίχθηκε ο εξ΄ αναβολής αγώνας της 3ης αγωνιστικής μεταξύ της Λάβας και του Πανθηραϊκού, που έγινε απόψε το βράδυ στο γήπεδο του Καμαρίου.

Οι παίκτες του Πανθηραϊκού «πάτησαν γκάζι» στο 2ο ημίχρονο, όπου πέτυχαν τα πέντε από τα έξι γκολ που διαμόρφωσαν το τελικό 0-6 για την ομάδα τους.THIRA PLAYLAND1

Η Λάβα από την άλλη πλευρά προσπάθησε να παίξει ορθολογικά στο πρώτο μέρος, όπου δημιούργησε 2-3 καταστάσεις στην άμυνα του Πανθηραϊκού, οι οποίες δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια. Θα πρέπει να τονιστεί ότι η Λάβα παρείχε άψογη φιλοξενία ως τυπικά γηπεδούχος, ενώ στις εξέδρες του γηπέδου δεν σημειώθηκε το παραμικρό παρατράγουδο.

0-1 Ο Πανθηραϊκός στο 41ο λεπτό άνοιξε το σκορ, όταν ο Μηνδρινός σούταρε στο δοκάρι και ο Καραβίας στην επαναφορά άνοιξε το σκορ (1-0) για την ομάδα του.

0-2 Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 60΄ο Καραβίας διπλασιάζει τα τέρματα του, κάνοντας το 0-2 για τον Πανθηραϊκό.

0-3 στο 67' ο Μηνδρινός, με σουτ βάζει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας το 0-3.

0-4 / 0-5 Στο 70' και στο 83΄ ο Κωλέτσης σκοράρει δύο φορές, φτάνοντας τα τρία γκολ στο πρωτάθλημα και το σκορ να γίνεται 0-5.THIRA SARRHS MEGA SYSTEMS1

0-6 Στο 88' ο Κωνσταντίνου διαμορφώνει το τελικό 0-6.

Η Λάβα την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον ΠΑΣ Νάξου και ο Πανθηραϊκός θα αντιμετωπίσει την Θύελλα στο ντέρμπι της Σαντορίνης.

Άψογη η διαιτησία των: Κουζούμη, Βάιλα και Ζώρζου.

Συνθέσεις

Λάβα (Αρβανίτης): Στεφανάκης, Δαρζέντας (76’ Βάλβης Μ.), Βάλβης Ι., Ρενιέρης, Δεμιρτζής, Δεναξάς, Κατσίπης, Διαμαντόπουλος, Κατσαμάνης, Καφίρης, Πρέκας.THIRA FYTROS XROMATA

Πανθηραϊκός (Κωνσταντόπουλος): Λυγνός, Κλουβάτος (46΄Δακούτρος), Βαζαίος, Νομικός Μ., Κουλόλι, Κωνσταντίνου, Νομικός Γ. (54΄Στεφανάκης), Μηνδρινός, Καραβίας (68΄Δρόσος), Κωλέτσης, Παναγιωτίδης.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares