Κυριακή, 22 Δεκεμβρίου 2013 00:46

Νίκη 2-0 για τον Αστέρα

Με νίκη έκλεισε τις αγωνιστικές του υποχρεώσει για το 2013 ο Αστέρας Τραγαίας, που νίκησε σήμερα στο γήπεδο του Αγερσανίου 2-0 τον ΠΑΣ Νάξου, «σκαρφαλώνοντας» στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 14 βαθμούς.

PAPADOPOULOSΚορυφαίος ο Αγγελής

Οι "Τραγαιώτες" με τον Στέλιο Παραρά να τα πηγαίνει μία χαρά στο νέο του ρόλο κάτω από τα γκολποστ και τον Μιχάλη Αγγελή να δημιουργεί όλο το παιχνίδι γι αυτούς, κατάφεραν να πάρουν μία σχετικά εύκολη νίκη, σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Ο Αστέρας μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και ειδικά στο 1ο ημίχρονο, παίζοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, κατάφεραν να δημιουργήσουν πολλές καταστάσεις μπροστά στην εστία του Χύκα που ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΣ.

Βελτιωμένοι

Από την άλλη πλευρά ο τυπικά γηπεδούχος ΠΑΣ Νάξου ήταν σαφέστατα βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα ματς και παρά την απειρία που ήταν για ακόμη μία φορά εμφανή, πραγματοποίησαν μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση, διεκδικόντας με αξιώσεις κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Μάλιστα οι παίκτες του Πέτρου Μαράκη στο 2ο μισό ανέβασαν στροφές και στο τελευταίο 25λεπτο είχαν 2-3 καλές στιγμές για να πετύχουν κάποιο ή κάποια τέρματα.

Δεν πανηγύρισε

NAXOS KATSONIS1Ο Ανδρέας Κατσούλης, που σήμερα επανήλθε στην φυσική του θέση (κεν. Αμυντικός) ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ για τον Αστέρα. Μάλιστα ο υψηλόσωμος αμυντικός παρόλο που η επίτευξη κάποιου τέρματος από έναν παίκτη της θέσης του είναι σπάνια, έδειξε ποδοσφαιρικό σεβασμό, καθώς δεν πανηγύρισε καν, δείχνοντας σεβασμό απέναντι στα παιδιά του ΠΑΣ, τα οποία μάλιστα ως εθελοντής βοηθός προπονητή της ακαδημίας, έχει προπονήσει αρκετές φορές.

(0-1) Η υπεροχή της Τραγαίας καρποφορεί στο 18΄, όταν ο Δημήτρης Μαρούλης εκτελεί ένα κόρνερ, με τον Ανδρέα Κατσούλη να σηκώνεται ψηλότερα από όλους και με μία καρφωτή κεφαλιά να νικά τον Χύκα, που σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις πιο πριν είχε αποσοβήσει τον κίνδυνο από την εστία του.

(0-2) Το 0-2 για τον Αστέρα Τραγαίας ήρθε στο 53΄, όταν και πάλι ο Μαρούλης εκτέλεσε ένα κόρνερ, με τους αμυντικούς του ΠΑΣ να απομακρύνουν, με την μπάλα να στρώνετε στο δεξί πόδι του Ψαρρού, ο οποίος με ένα μονοκόμματο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδα του.

Πολύ καλή η διαιτησία των: Ζαράνη, Αρμακόλα και Μουτάφη

Συνθέσεις

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Κλουβάτος (77΄Κουφίπουλος), Πρωτονοτάριος, Μοσχονάς, Μαράκης Γ., Ζάκο, Παπαδόπουλος (75΄Βερύκοκος), Ματάκιας (λ.τ. 61΄ Μανιός), Κατεινάς, Σκιαδάς, Πιταράς.

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Παραράς, Λεγάκης, Μαρούλης, Κατσούλης, Καπαρέλης, Κουφόπουλος, Αγγελής, Πενίκου, Σφυρόερας (70΄Καπίρης), Ψαρρός, Τουλούπης.

Φωτογραφίες εδώ

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares