Σάββατο, 01 Μαρτίου 2014 19:46

4η θέση για τον Καρτεράδο

Χωρίς να δυσκολευτεί χθες ο Καρτεράδος νίκησε 5-0 τον ΠΑΣ Νάξου και μετά την σημερινή νίκη του Αστέρα επί του Φιλωτίου τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου.

PAPADOPOULOSΟι παίκτες του Λευτέρη Τζούρου, που προηγήθηκαν 3-0 στο ημίχρονο έφτασαν στη νίκη με χατ τρικ του Σελιστάι και δύο τέρματα του Λύκου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι ίσως δικαιούταν να πετύχουν κάποιο τέρμα, αφού είχαν καλές στιγμές στο παιχνίδι με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μοσχονά στο 17’ όταν το σκορ ήταν 2-0.

Πλέον οι δύο ομάδες θα στραφούν στον σχεδιασμό της νέας χρονιάς καθώς οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις γι αυτές έλαβαν και επίσημα τέλος για την παρούσα περίοδο.

Ο Σελιστάι άνοιξε το σκορ του αγώνα στο 7’ και μόλις στο 11ο λεπτό ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 για τους γηπεδούχους. Λίγο πριν την λήξη του 1ου ημιχρόνου (42’) ο Λύκος έκανε τρία τα τέρματα του Καρτεράδου. Ένα τέρμα του Σελιστάι στο 55’ και ένα του Λύκου στο 58’ διαμόρφωσαν το τελικό 5-0 για την ομάδα της Σαντορίνης.

Διαιτητές ήταν οι: Φαν Άακεν, Βάιλας και Ζώρζος.

Συνθέσεις

ΑΟ Καρτεράδος (Τζούρος): Καβαλάρης, Βαρμάζης, Φύτρος, Δεδρινός (49’ Δακουτρός), Χοχάι, Νομικός, Βαζαίος, Ζερβάκης, Λύκος (60’ Αντιμισάρης), Σελιστάι, Πολυζόπουλος.

ΠΑΣ Νάξου (Μαράκης): Χύκα, Μανιός, Πιτταράς Α., Πρωτονοτάριος, Μαράκης Γ., Ματάκιας, Παπαδόπουλος (62’ Βερύκοκος), Κατεινάς, Κουφόπουλος, Μοσχονάς (75’ Πετρόπουλος), Κλουβάτος (85’ Μπιλάς).

Φωτογραφίες από τον αγώνα εδώ

THIRA VAILAS OTE NEW

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares