Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014 02:48

Άνετη νίκη για τον Αστέρα

Παρόλο που η ομάδα του Φώτη Θανέλλα έπαιζε με δέκα παίκτες από το 10΄ λόγω αποβολής του Πλίτση, δεν επηρεάστηκε, νικώντας με το ευρύ 5-1 τον Πανναξιακό, που το τελευταίο διάστημα κάνει τις δοκιμές του ενόψει τοπικού, χρησιμοποιώντας παίκτες από τις ακαδημίες στην αποστολή του.

Μάλιστα λεπτά συμμετοχής στο χθεσινό παιχνίδι πήρε και ο μικρός Βαλέτας, που αντικατέστησε τον Ευριπιώτη στο 86΄.

Στα αγωνιστικά τώρα ο Αστέρας Βάρης δεν αντιμετώπισε προβλήματα απέναντι στον Πανναξιακό. Στο 25’ ο Κωβαίος με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 42’ ο Μποδώνιας με αυτογκόλ σημείωσε το 2-0 για τον Αστέρα. Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Ζώνα να παίρνει τη σκυτάλη στο σκοράρισμα. Στο 60’ ο έμπειρος φορ πέτυχε το 3-0 και στο 75’ εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, που καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού του Πανναξιακού. Στο 83’ ο Φωστέρης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0. Στο 85’ ο Ρόβας πέτυχε το μοναδικό γκολ για τον Πανναξιακό, γράφοντας το τελικό 5-1.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΒΑΡΗΣ (Φώτης Θανέλλας): Καλδέλης, Κόζης (85’ Σινάνι), Κόπελας, Πλίτσης, Σκουρλής, Δρακοντίδης, Ντούλιας, Φωστέρης, Κωβαίος (80’ Φωτεινός), Παπαδημητρόπουλος, Κριλής (46’ Ζώνας)

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ (Γιοβάν Μιχαήλοβιτς): Γιουργούσης, Χαμηλοθώρης, Μεσημέρης, Μποδώνιας, Καλογερής, Κατσάνης, Ευριπιώτης (86’ Βαλέτας), Μπανακάκης, Λίμα, Βούλγαρης, Ρόβας

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares