Κυριακή, 06 Ιουλίου 2014 02:17

Έρχονται εξελίξεις στον Πανναξιακό

Σημαντικές αλλαγές αναμένονται τις επόμενες ημέρες όσον αφορά το διοικητικό σχήμα του Πανναξιακού, με τους ιθύνοντες της ομάδας της Νάξου να έχουν καταλήξει σε ένα νέο μοντέλο διοίκησης που θα είναι πολύ πιο ευέλικτο και θα διαχωρίζει τις αρμοδιότητες των τμημάτων Στίβου και Ποδοσφαίρου.

Παράλληλα με τις διοικητικές αλλαγές προχωράει και το θέμα του προπονητή της ομάδας, με τον Γιόβαν Μιχαήλοβιτς να λογίζεται στους υποψηφίους, αλλά στην λίστα του Πανναξιακού να υπάρχουν ακόμη τέσσερα (4) ονόματα, τόσο εντός, όσο και εκτός Νάξου.

Όσον αφορά την διαμόρφωση του ρόστερ της ομάδας και αυτό είναι ένα θέμα που απασχολεί την διοίκηση, καθώς μπορεί στο τοπικό τα δεδομένα να αλλάζουν, αλλά ο Πανναξιακός έχει πολύ δουλειά σε αυτόν τον τομέα, καθώς θα πρέπει να αποκτήσει τουλάχιστον 10-15 ποδοσφαιριστές για να δημιουργήσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα είναι σε θέση να βγάλει εις πέρας τη νέα χρονιά.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να αρχίσουν οι ανακοινώσεις που σε πρώτο στάδιο θα αφορούν την σύσταση της νέας Διοίκησης και θα ακολουθήσει το όνομα του ανθρώπου που θα αναλάβει το πόστο του προπονητή.

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares