Σάββατο, 19 Ιουλίου 2014 14:08

Μπονιάκος: Δημόσιο συγνώμη σε Πανναξιακό και Αγγελή

Ένας από τους άτυχους της χρονιάς που πέρασε για τον Πανναξιακό ήταν ο Λέανδρος Μπονιάκος, ο οποίος έχασε σχεδόν ολόκληρη τη χρονιά αντιμετωπίζοντας έναν σοβαρό τραυματισμό που του στέρησε να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα της Νάξου.

Το χειρότερο όμως σενάριο γι αυτόν και τις σχέσεις του με τον Πανναξιακό, για τον οποίο αγωνιζόταν τα δύο τελευταία ήρθε προς το τέλος της χρονιάς, όταν ο παίκτης λόγω πειθαρχικού παραπτώματος MPONIAKOS ORTHIAτιμωρήθηκε με διακοπή συμβολαίου.

Όπως όλα δείχνουν ο Μπονιάκος δεν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στον Πανναξιακό και ο ίδιος θέλησε να μιλήσει στο Sport Cyclades, όπου ευχαρίστησε τον Πανναξιακό και ζήτησε συγνώμη για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε με την ομάδα:

«Τα 2 χρόνια που ήμουν στον Πανναξιακό πέρασα καλές και κακές στιγμές εγώ κρατάω μόνο τις καλές με μια από αυτές να είναι η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, όπου με μία καταπληκτική πορεία στην Δ΄ θα μπορούσαμε να πάρουμε ακόμη και την πρωτιά του ομίλου».

Για τον τραυματισμό του και το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την πρώην του ομάδα ο Λέανδρος Μπονιάκος είπε: «Την δεύτερη χρόνια ήμουν άτυχος αφού με τον τραυματισμό που είχα στην ουσία δεν κατάφερα να βοηθήσω τον Πανναξιακό ... από την άλλη ήρθα σε μια σύγκρουση με τον Μιχάλη τον Αγγελή και ο λόγος ήταν ότι δεν βοήθησα... στις ομάδες γίνονται αυτά... θα ήθελα να ζητήσω μια δημόσια συγγνώμη και να ευχηθώ στον Μιχάλη τα καλύτερα, καθώς δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ήμασταν συμπαίχτες. Του εύχομαι να υλοποιήσει τους στόχους που έχει για τον Πανναξιακό γιατί πραγματικά αγαπάει αυτή την ομάδα. Ευχαριστώ και τον κύριο Πλάτωνα Τομπά για την στήριξη που μου παρείχε όλον αυτόν τον καιρό».

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares